medium vertelt over tarotkaart zwaarden koningin uit Kleine Arcana

tarotkaart zwaarden koningin

De tarotkaart zwaarden koningin staat voor intelligentie, scherpzinnigheid en onafhankelijkheid. Lees hier meer over de betekenis en interpretatie van deze kaart en hoe deze eigenschappen van toepassing kunnen zijn op jouw leven en relaties.


Geschreven door

3 minuten leestijd
tarotkaart zwaardenkoningin | medium
medium vertelt over de eigenschappen van tarotkaart zwaarden koningin

Eigenschappen Tarotkaart zwaarden koningin

Zwaarden Koningin is de twaalfde kaart in de reeks van zwaardenkaarten in de tarot. De kaart toont een vrouwelijke figuur die op een troon zit, terwijl ze een zwaard vasthoudt en in gedachten verzonken lijkt. De kaart staat vaak voor intellect en logica, maar ook voor emotionele controle en zelfbeheersing. De Zwaarden Koningin kan ook duiden op het overwinnen van mentale obstakels en het vinden van innerlijke kracht.

Eigenschappen van tarotkaart zwaarden koningin | Gratis Medium

Zwaarden Koningin vertegenwoordigt vaak intellect en logica, en de noodzaak om deze vaardigheden te gebruiken bij het nemen van beslissingen. De kaart toont ook een zekere mate van emotionele controle en zelfbeheersing. De Zwaarden Koningin kan ook duiden op het overwinnen van mentale obstakels en het vinden van innerlijke kracht.

medium praat je bij over de bijpassende horoscoop en het liefdesleven die toebehoort aan tarotkaart zwaarden koningin

Horoscoop en Liefdesleven passend bij tarotkaart zwaarden koningin

Horoscoop bij tarotkaart zwaarden koningin

De Zwaarden Koningin wordt geassocieerd met het sterrenbeeld Waterman, vanwege hun intellectuele en rationele aard. Watermannen staan bekend om hun onafhankelijke en eigenzinnige persoonlijkheid, wat kan worden weerspiegeld in de Zwaarden Koningin. Mensen geboren onder dit sterrenbeeld kunnen zich aangetrokken voelen tot de energie van de kaart.

Liefdesleven met tarotkaart zwaarden koningin

In liefde en relaties kan de Zwaarden Koningin wijzen op de noodzaak om logica en rationaliteit te gebruiken bij het nemen van beslissingen. Het kan ook duiden op de noodzaak om emoties onder controle te houden om de beste uitkomst voor alle betrokkenen te bereiken. Het kan ook wijzen op het overwinnen van mentale obstakels en het vinden van innerlijke kracht om problemen in de relatie aan te pakken.

medium over
betekenis omgekeerde tarotkaart

Tarotkaart zwaarden koningin Omgekeerd

Wanneer de Zwaarden Koningin omgekeerd verschijnt, kan dit wijzen op het verliezen van controle over emoties of het nemen van beslissingen die gebaseerd zijn op emoties in plaats van logica. Het kan ook wijzen op het verliezen van mentale kracht en het hebben van moeite om mentale obstakels te overwinnen. Het is belangrijk om te werken aan het terugwinnen van innerlijke kracht en het vinden van balans tussen emoties en logica.

tarotkaart zwaardenkoningin omgekeerd | medium