medium praat je bij over Spirituele Steen Apatiet

Spirituele Steen Apatiet

Apatiet is een heldere spirituele steen met verschillende kleuren. Gebruikt voor motivatie, creativiteit en communicatie.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Spirituele Steen Apatiet | Gratis Medium Spirituele Steen Apatiet | Gratis Medium

Spirituele Steen Apatiet

apatiet

spirituele steen Apatiet is een heldere, kristallijne spirituele steen met een lichtblauwe tot groene kleur. Het komt oorspronkelijk uit Madagascar en Mexico, maar wordt nu ook gevonden in andere delen van de wereld. Chemisch gezien bestaat Apatiet uit calciumfosfaat en wordt beschouwd als een niet-edel metaalachtig mineraal.

Wereldkaart herkomst Spirituele Steen Apatiet | Gratis Medium
Apatiet ontdekt in de bodem van Madagaskar | GratisMedium Apatiet ontdekt in de bodem van Mexico | GratisMedium
Madagaskar is een van de rijkste bronnen van spirituele stenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van spirituele stenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de spirituele stenen een unieke charme hebben. Veel van de spirituele stenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Mexico is een rijke bron van spirituele stenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende spirituele stenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Eigenschappen van edelsteen Apatiet

Apatiet wordt vaak geassocieerd met het versterken van de menselijke wil en vastberadenheid. Het helpt mensen om hun doelen te bereiken en om hun focus en motivatie te verbeteren. De spirituele steen wordt ook beschouwd als een krachtige versterker van de creativiteit en de intellectuele capaciteiten van de drager.
Chemisch gezien bestaat Apatiet uit calciumfosfaat en wordt beschouwd als een niet-edel metaalachtig mineraal.
Wanneer het gaat om chakra-werking, wordt Apatiet beschouwd als een krachtige spirituele steen voor het keelchakra. Het helpt bij het uiten van gevoelens en gedachten en bij het versterken van de communicatieve vaardigheden van de drager. Het is ook een krachtige spirituele steen voor het derde oogchakra, omdat het helpt bij het versterken van het intuïtieve vermogen en bij het bevorderen van heldere en precieze visie.
tentoon Spirituele Steen Apatiet | Gratis Medium Spirituele Steen Apatiet | Gratis Medium
medium met Spirituele Stenen

Kijk ook eens naar andere Spirituele Stenen