medium praat je bij over Spirituele Steen Andes Opaal Roze

Spirituele Steen Andes Opaal Roze

Andes opaal roze, een delicate roze spirituele steen die vrede en rust brengt. Gebruikt voor emotionele balans en genezing.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Spirituele Steen Andes Opaal Roze | Gratis Medium Spirituele Steen Andes Opaal Roze | Gratis Medium

Spirituele Steen Andes Opaal Roze

andesopaalroze

spirituele steen Andes Opaal Roze, ook wel bekend als Pink Andes Opal, is een unieke en zachte roze tot roodachtige spirituele steen met een heldere en glanzende uitstraling. Het wordt gevonden in de Andes bergen van Zuid-Amerika en wordt beschouwd als een zeer zachte en emotioneel helende steen.

Wereldkaart herkomst Spirituele Steen Andes Opaal Roze | Gratis Medium
Andes Opaal Roze ontdekt in de bodem van Zuid-amerika | GratisMedium
Zuid-Amerika is de thuisbasis van vele prachtige spirituele stenen, waaronder de beroemde Braziliaanse smaragden en amethisten. De grond in Zuid-Amerika is rijk aan mineralen en spirituele stenen zoals topaas, aquamarijn en citrien. Deze spirituele stenen worden gewonnen in verschillende landen, waaronder Brazilië, Colombia, Peru en Argentinië.

Eigenschappen van edelsteen Andes Opaal Roze

Andes Opaal Roze wordt beschouwd als een zachte en emotioneel helende spirituele steen die de houding van de drager ten opzichte van zichzelf en anderen kan verbeteren. Het wordt ook beschouwd als een spirituele steen die harmonie en balans tussen het lichaam, de geest en de ziel kan bevorderen.
Andes Opaal Roze bevat siliciumdioxide en is daarom vergelijkbaar met andere opalen.
Andes Opaal Roze wordt meestal geassocieerd met het hartchakra, wat verantwoordelijk is voor liefde, emoties en spirituele groei. Het dragen van Andes Opaal Roze of het mediteren met de spirituele steen kan het hartchakra helpen zich te openen en bevrijden van blokkades, waardoor de drager meer liefde, mededogen en begrip voor zichzelf en anderen kan ervaren.
tentoon Spirituele Steen Andes Opaal Roze | Gratis Medium Spirituele Steen Andes Opaal Roze | Gratis Medium
medium met Spirituele Stenen

Kijk ook eens naar andere Spirituele Stenen