Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Dank je wel Sharida voor het mooie gesprek en de geruststelling. Ga proberen het geduld nog op te brengen. Je hebt me weer het vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen. Kon je helaas niet meer bedanken omdat de credits op waren.




Ervaring van A met medium Sharida   Ervaring van A met medium Sharida   Ervaring van A geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Beste Petrus, bedankt voor de mooie reading. Je bent een aanrader.
Groet, S.




Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S met medium Petrus   Ervaring van S geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Het eerste contact en kreeg een uitgebreid en volledige uiteenzetting van onze situatie. Wat je over mij zegt klopt alvast en een aantal zaken over hem weet ik ook dat die kloppen, dus. Nu hopen dat de rest ook uitkomt.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Angele
  Ervaring met medium Angele
  Net een heel fijn gesprek gehad. Ze bevestigde wat ik zelf al vermoede en dit geeft mij nog meer vertrouwen. Ik hoop dat de rest van je voorspelling uit gaat komen. Super bedankt voor dit fijne gesprek ik raad het zeker aan met deze dame het gesprek aan te gaan. Zelf wens ik jou ook het aller beste. X.




Ervaring van . met medium Angele   Ervaring van . met medium Angele   Ervaring van . geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, allereerst bedankt. Ik was compleet radeloos, maar wat een ongelooflijke energie heb je mij gegeven. Ik vertrouw terug dat alles goedkomt, we zijn verbonden en die inzichten binnenkort te krijgen. Ik wacht met veel spanning af. Hoop dat je andere voorspellingen ook mogen uitkomen. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Angele
  Ervaring met medium Angele
  Hartelijk dank voor het mooie consult. Direct to the point, No nonsens. Hopelijk komen de voorspellingen ook uit. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Dank u. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van VV met medium Angele   Ervaring van VV met medium Angele   Ervaring van VV geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met medium Angele
  Ervaring met medium Angele
  Angele, je bent 1 van de beste op de lijn, echt een topper. Goed, fijn en aangenaam gesprek. Geen blabla, maar echte antwoorden waar je wat aan hebt.




Ervaring van Anita met medium Angele   Ervaring van Anita met medium Angele   Ervaring van Anita geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Lieve Coen, bedankt voor het gesprek. Je zag al gelijk veranderingen, zeer positief. Ik spreek je gauw weer. Liefs S.




Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  John liet vorige week weten dat ik uit moest kijken omdat ik op een of andere manier deze maand met justitie in aanraking zou komen. Waarschijnlijk iets groots wat niet fijn was en ik weinig aan kon doen.

Vanmorgen. Auto uit de garage gestolen, electronica weg, nou. Daar was die dan. De justitie op de stoep. Helaas had je gelijk John




Ervaring van Merel met medium John   Ervaring van Merel met medium John   Ervaring van Merel geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique, wat ben jij een lieve vrouw om mee te praten. Ik wacht tot september wat je me voorspelde. Jij hebt een sterke gave, bedankt voor je goede raad. Ik bel je zeker terug. Inge.




Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Lisa, je bent top. Je bent prettig om mee te spreken, en met je gave voel je het snel en goed aan.




Ervaring van Shan met medium Lisa   Ervaring van Shan met medium Lisa   Ervaring van Shan geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Altijd een zuiver consult. Zet mij in mijn energie terug en stuurt mij de juiste richting op. Ik ben zo ver gekomen met haar inzichten. Kan weer genieten van het leven. Bedankt Mari Elena. Tot snel Nick.




Ervaring van Nick met medium Mari Elena   Ervaring van Nick met medium Mari Elena   Ervaring van Nick geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Zeer sterk invoelend vermogen, kon prefect aanvoelen. Ben benieuwd naar wat ze nog kon voelen hoe het zou verlopen. Het klopte wel volledig naar mijn beleving.




Ervaring van karo met medium Anne-Fleur   Ervaring van karo met medium Anne-Fleur   Ervaring van karo geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Ik spreek u zo nu en dan en wat een oprechte lieverd bent u. Zuiver en heldere inzichten geeft u door. Ik heb u zojuist gesproken over P. en ik neem uw inzichten mee. Dank u wel lieve Leandra.

Liefs R (moeilijke naam, u weet wel wie).




Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Mooi. Rustig. Duidelijk . En het klopt.




Ervaring van Vrouw met medium Salina   Ervaring van Vrouw met medium Salina   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik hoop dat je vanavond nog even online komt want de lijn was onderbroken. Veel liefs Val.




Ervaring van Valerie met medium Niamh   Ervaring van Valerie met medium Niamh   Ervaring van Valerie geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Goed luisteren oor en idd zoals de andere Miranda zegt snel to the point.
Ga je zeker nog een keer bellen.




Ervaring van Miranda met medium Yoshua   Ervaring van Miranda met medium Yoshua   Ervaring van Miranda geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Beste Donna,

Voorspellingen over liefde en wiskunde zijn uitgekomen.




Ervaring van S met medium Donna   Ervaring van S met medium Donna   Ervaring van S geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Werkelijk fantastisch. ze kan precies en zuiver aanvoelen wat er tussen mensen speelt en weet dit goed te verwoorden. Dank je wel.




Ervaring van C met medium Anne-Fleur   Ervaring van C met medium Anne-Fleur   Ervaring van C geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania ,
Ik bel jou al een hele poos . Wat ben jij ontzettend goed . Je hebt het ALTIJD aan het rechte eind . Al jouw voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen .
Je bent oprecht , hebt een super gevoel voor humor en bent heel eerlijk . Je brengt de boodschappen liefdevol over , maar toch direct . Ik waardeer je enorm . je hebt me echt door heftige tijden liefdevol ondersteund .
dikke , dikke knuffel . I love you . Stef.




Ervaring van Stef met medium Shania   Ervaring van Stef met medium Shania   Ervaring van Stef geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Lieve Coen, wat ben ik blij als ik jou heb gesproken, onze keukentafelgesprekken zoals ik het graag noem. Je zet mij weer met beide voeten op de grond. Met jouw down to earth wijze van waarnemen blijf ik vertrouwen houden in mijn toekomst.




Ervaring van Thea met medium Coen   Ervaring van Thea met medium Coen   Ervaring van Thea geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Faraz
  Ervaring met medium Faraz
  Wauw. Dankje wel Faraz.
Wat een verhelderend , transparant en op hoog niveau spiritualiteit met zeer veel ervaringen.
Je verdient van mij 5 sterren.




Ervaring van Cherida met medium Faraz   Ervaring van Cherida met medium Faraz   Ervaring van Cherida geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Faraz  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  You are the best .wat jij een paar jaar geleden hebt voorspeld is toch uitgekomen. fijn om je weer even te spreken dank je wel.




Ervaring van Wendy met medium Monique   Ervaring van Wendy met medium Monique   Ervaring van Wendy geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Zoals beloofd een berichtje achter te laten zodra de voorspelling uit zou komen.




Ervaring van An met medium Bibi   Ervaring van An met medium Bibi   Ervaring van An geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Hoi aurora . je consulten zijn prima. bel je vanavond op de lijn. tot bels.




Ervaring van Anoniem met medium Aurora   Ervaring van Anoniem met medium Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Wat ik waardeer is dat je bij Petrus geen uitleg moet geven. Je stelt je vraag en hij gaat daar op invoelen. Hij is correct in zijn werkwijze en doet niet aan cold readings.

De informatie die hij geeft is ook altijd juist. Knap.




Ervaring van Sarah met medium Petrus   Ervaring van Sarah met medium Petrus   Ervaring van Sarah geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  alles wat roos mij vertelde is ook uitgekomen. plus heb ik ook tools gekregen om verder te kunnen komen, bedankt nog.
kortom je bent een topper.




Ervaring van melanie met medium Roos   Ervaring van melanie met medium Roos   Ervaring van melanie geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Je voorspelling van de lek in het huis is uitgekomen. Ook de afspraak die niet door zal gaan is uitgekomen. Al jou voorspellingen komen binnen 1 week uit pff. Ik keer over 2 weken terug naar New York en hoop dat de voorspelling met Nick ook uitkomt.




Ervaring van Nunu met medium Sabine   Ervaring van Nunu met medium Sabine   Ervaring van Nunu geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Wat een goed medium. Bel regelmatig en sta steeds weer versteld. Heeft al een aantal voorspellingen die allemaal zijn uitgekomen. Ook een goed luisterend oor snel en doortastend. Ben benieuwd naar de rest van de voorspellingen maar weet zeker dat dat wel goed zal komen. Al met al een echte aanrader om te bellen. En dikke knuffel van mij en je bent een topmedium.




Ervaring van Miranda met medium Yoshua   Ervaring van Miranda met medium Yoshua   Ervaring van Miranda geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Je hebt me enorm geholpen. Dank je wel. Dank voor de helderheid die ik zo nodig had te weten. Groet.




Ervaring van Diana met medium Aurora   Ervaring van Diana met medium Aurora   Ervaring van Diana geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wat een leuke vlotte voorspelling, super lieverd. Jij bent top, was er echt door ontroert, echt het heeft mij geraakt. Ik heb er ook echt vertrouwen in dat al het moois onze weg op komt. Bedankt lieve Destiny, liefs Carine.




Ervaring van Carine met medium Destiny   Ervaring van Carine met medium Destiny   Ervaring van Carine geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wanneer kan ik U weer bereiken.




Ervaring van etienne met medium Destiny   Ervaring van etienne met medium Destiny   Ervaring van etienne geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Lieve Patricia,
Wederom dankjewel voor je inzichten via het mailconsult. Je antwoord super snel en je neemt het echt serieus. Je geeft uitgebreid antwoord.
En ik kan me vinden in wat je zegt.
Aanrader.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Manuela
  Ervaring met medium Manuela
  Lieve Manuela, wat bent jij ongelooflijk goed in je waarnemingen. Hoef helemaal niks aan te geven en te zeggen je komt zelf al met antwoorden. Jij hebt me onwijs op weg geholpen. Ik heb je niet eens daarvoor bedankt dus ik hoop dat ik het nu een beetje goed maakt met je. Onwijs bedankt Manuela. Jij bent een echt medium met veel kwaliteiten. Lieve groet, Ronald.




Ervaring van Ronald met medium Manuela   Ervaring van Ronald met medium Manuela   Ervaring van Ronald geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hai Olga, ik heb gereageerd zoals beloofd. En inderdaad, klopt.
Topper. Bedankt, M.




Ervaring van M met medium Olga   Ervaring van M met medium Olga   Ervaring van M geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden