Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi monique wou je laten weten dat ik het heel fijn vond om met u gesproken te hebben en dat ik hem niet ga opgeven ik hoop zo dat wat je vertelde uit gaat komen en ik terug kom met hem in relatie ik geloof er zelf in en zoals je zei waar je zelf in geloofd zegt heel wat. Groetjes helena.




Ervaring van Helena met medium Monique   Ervaring van Helena met medium Monique   Ervaring van Helena geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Gewoon weg SUPER.Dank je wel voor alles lieve schat,ik bel je nog.x.




Ervaring van Ria met medium Thaiis   Ervaring van Ria met medium Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Komt meteen to the point zonder vragen stellen.
Ze voelde zeer goed aan wie ik was en wat mijn plannen waren.
Wat de toekomst betrof was ze zeer concreet.
Qikyra is een buitengewoon talent.




Ervaring van Koen met medium Qikyra   Ervaring van Koen met medium Qikyra   Ervaring van Koen geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda, je bent een lieve vrouw met wijze woorden. Je geeft zeer goede inzichten waar ik iets mee kan. Ik spreek je snel weer als ik een vraag heb.




Ervaring van Nicol met medium Mathilda   Ervaring van Nicol met medium Mathilda   Ervaring van Nicol geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne ik heb zo,n bijzonder gesprek met je gehad, ik was zo verdrietig, maar door jouw woorden en liefde en nuchtere antwoorden heb ik zoveel steun gehad dat ik ook door je humor me na lange tijd weer goed voelt, ik ben er nog niet dat zij je ook maar nu op de goeie weg, je hoor me snel weer, en je bent zeker een aanrader, voor mij ben je een kanjer. En blijf dit doen voor iedereen die het nodig heeft, het is zo,n liefdevolle vrouw.
Bedankt voor je geduld en begrip Johanna .




Ervaring van Johanna met medium Sanne   Ervaring van Johanna met medium Sanne   Ervaring van Johanna geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Hoe doe je dit toch, lang niet gesproken. en toch weet je wie ik ben. Hoef niets te zeggen, jij vertelt mij dingen , die je al heel lang geleden vertelde. Ik weet niet hoe je dat doet. Maar ik stond aan de vloer genageld. Gewoon ongelooflijk.




Ervaring van ´ongelooflijk´ met medium Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ met medium Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Dank je wel. Danie is geweldig. Heeft mij zo geholpen met m'n schuldgevoel weg te laten gaan. Weet ook de juiste dingen te voorspellen. Dank je wel Danie.




Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke weet mijn altijd gerust te stellen.
Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ben er uit aan klimmen mede door Lineke.

Ze heef niet alleen een luisterend oor maar zit ook bij het rechte eind qua uitspraken.
Ik ben zelf een coach maar het is heel fijn om ook mijn dingen met iemand te kunnen delen.
Ze geeft mij veel rust
En een vetrouwt gevoel omdat haar voorspellingen tot nu toe altijd uit kwamen.

Ik beveel haar zeker aan.

Warme groet,
H.




Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  lieve salina dankjewel weer voor je fijne gesprek je geeft mij altijd weer rust tot snel liefs xx.




Ervaring van mandy met medium Salina   Ervaring van mandy met medium Salina   Ervaring van mandy geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  We wachten geduldig af, tot nu toe heeft Meine het altijd juist met zijn voorspellingen. Ik heb super veel vertrouwen in jou. Ik zal rustig blijven wat je me adviseert, ik hou je op de hoogte. Bel deze lieve man op en het komt uit alles wat hij ziet en voelt. Prachtig.




Ervaring van roos met medium Meine   Ervaring van roos met medium Meine   Ervaring van roos geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Heel goed medium. wow, ze is super goed in haar waarnemingen. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik zal je op de hoogte houden. Veel bewondering voor je kwaliteiten. Is het bellen zeker waard.
Liefs, Ram.




Ervaring van ram met medium Qikyra   Ervaring van ram met medium Qikyra   Ervaring van ram geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  sorry monique verbinding werd verbroken moest zo zijn denk ik. dank je wel voor je mooi uitleg. dankbaar voor de zon en de wereld liefs .g.




Ervaring van Geralda met medium Monique   Ervaring van Geralda met medium Monique   Ervaring van Geralda geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Gabriella gaf mij inzichten en goede raad. Wist zaken die ik niet hoefde in te brengen. Rustige vrouw en echt belangstellend.




Ervaring van jannigje met medium Gabriella   Ervaring van jannigje met medium Gabriella   Ervaring van jannigje geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Sanne je doet je tekort met je omschrijving, wat een krachtig medium zo zuiver en duidelijk ik heb dit nog niet vaak mee gemaakt, wat een mooie energie bezit je, en draag je ook over.

Een liefdevolle groet je collega N.




Ervaring van N met medium Sanne   Ervaring van N met medium Sanne   Ervaring van N geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gewoon altijd ongelooflijk wat jij mag doorkrijgen, je slaat de spijker iedere x op zijn kop.
Als ik twijfel en onzeker ben, dan bel ik je graag. Je bent heel direct en duidelijk
ben altijd heel blij dat ik met je mag spreken. Je bent een fantastische medium.
Liefs Y.




Ervaring van Anoniem Y met medium Gazali   Ervaring van Anoniem Y met medium Gazali   Ervaring van Anoniem Y geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Bedankt voor je reading. Mn minuten waren op dus ik viel net weg sorry. We spreken elkaar nu al een tijdje mbt P. Ik laat t nu even los maar wat je me meegeeft helpt enorm.

Dank je wel Yasmin.

Groetjes R (moeilijke naam je weet wel wie).




Ervaring van R met medium Yasmin   Ervaring van R met medium Yasmin   Ervaring van R geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, ik hoef niet veel te zeggen. Maar waauuww, je hebt mij wederom van mijn stoel geblazen. Weer voorspellingen uitgekomen ivm een reis, die in het water is gevallen door een enkel blessure die jij alleen zag. Ik bel je heeel snel weer op. Altijd de moeite waard. Dikke knuffel F en J.




Ervaring van FT met medium Cassandra   Ervaring van FT met medium Cassandra   Ervaring van FT geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Super lief en bedankt.
X
Mel.

PS sorry dat ik wegviel.




Ervaring van Mel met medium Qikyra   Ervaring van Mel met medium Qikyra   Ervaring van Mel geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk , je bent verbazend goed .
Ik heb net een telefoongesprek gehad met deze dame en ze heeft me letterlijk van mijne stoel geblazen van verbazing , niet normaal , Ik heb 15 min met haar gebeld , ik heb amper iets gezegd en alles wat ze me vertelde klopte , ze zei me zelfs nog dingen die ik zelf nog niet wist en dat de puzzel in elkaar liet vallen , ongeloofelijk geen woorden voor. ze gaf me ook tips van hoe ik het probleem kon aanpakken en daar zit inderdaad waarheid in , ik ga haar raad zeker opvolgen .Anouk een echte topper ben jij , wij horen elkaar zeker nog terug .




Ervaring van A.S met medium Anouk   Ervaring van A.S met medium Anouk   Ervaring van A.S geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Richard . je bent echt Geweldig = )).
ik zat ff in een dip, waar je me zoo uithaalde . haha. ze praten echt niet over politiek. Groetjes van de Hooggevoelige .




Ervaring van Anoniem met medium Richard   Ervaring van Anoniem met medium Richard   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  beste Gunter
Ik wil je bedanken voor het fijne gesprek, zal blijven vechten, en geloven.
bel je snel weer als ik nieuws heb
vr gr Moeder Theresa.




Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Bonny
  Ervaring met medium Bonny
  Bonny,

Prachtige dame met ervaring ben jij.
Jij weet echt waarover je spreekt.
Je hebt dingen bevestigd voor mij en daar had ik echt nood aan.
Ook kon jij overledenen aanvoelen. Bijzonder consult met jou.
Ik weet eigenijk zeker dat je gelijk krijgt in alles.
Bedankt lieve Bonny om mij door te geven dat mijn grootvader mij bijstaat. Hier kan ik mee aan de slag. Prachtdame ben je dus verdien je een reactie xxx.




Ervaring van Sarah met medium Bonny   Ervaring van Sarah met medium Bonny   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met medium Poppy-Jo
  Ervaring met medium Poppy-Jo
  Lieve Poppy - Jo ,

Ik bel je al een geruime tijd , je blijft telkens bij je verhaal en dit komt dan ook telkens uit. Een warme dame die haar in elke situatie kan meeleven , een echt zonnetje qua persoonlijkheid , iemand die het steeds bij het rechte eind heeft . voor mij een Toppertje .
Veel liefs.




Ervaring van inge met medium Poppy-Jo   Ervaring van inge met medium Poppy-Jo   Ervaring van inge geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Faith
  Ervaring met medium Faith
  Dank je wel lieve Faith voor je duidelijke reading en vooral ook voor je coaching. u hebt mij enorm verder geholpen, ik ga zeker aan de slag met wat je me gezegt hebt en ga dit ook echt op papier zetten. je bent een top medium, maar ook echt een top coach

lieve groetjes E.




Ervaring van ER met medium Faith   Ervaring van ER met medium Faith   Ervaring van ER geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Dank je wel christelle. Je hebt me gerust gesteld. Veel liefs van een vrouw die gaat samenwonen I. Een huis wat groot genoeg is voor 2 :) .




Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Hoi lieverd even laten weten dat je gelijk heb, je zag het dichtbij ik was daar nogal sceptisch over, waarvoor ik nu sorry moet zeggen, ben helemaal blij het is gebeurd zoals je zij, een topper 1e klas ben je.

Happy happy xxx D
.




Ervaring van D met medium Sanne   Ervaring van D met medium Sanne   Ervaring van D geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Peter
  Ervaring met medium Peter
  Beste Peter zeer eigenaardige consulten maar je bent zeer sterk. Alles exact uitgekomen.




Ervaring van CAT met medium Peter   Ervaring van CAT met medium Peter   Ervaring van CAT geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Een aangenaam gesprek, praktisch advies. Correct en duidelijk in haar consult.




Ervaring van Sarah met medium Zoya   Ervaring van Sarah met medium Zoya   Ervaring van Sarah geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bo is in een woord een toppertje, ze is heel precies en het klopt ook.




Ervaring van karolien met medium Bo   Ervaring van karolien met medium Bo   Ervaring van karolien geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Tessa
  Ervaring met medium Tessa
  Tessa, je bent een topper in je vak. Je ziet en voelt de dingen zo goed aan. Je uitleg is helder en geeft verduidelijking. Een fijn vrouw om mee te praten. Een echte aanrader.




Ervaring van Lydia met medium Tessa   Ervaring van Lydia met medium Tessa   Ervaring van Lydia geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  gisteren echt top gesprek gehad, tegoed was op dus zeg je hier bedankt voor het fijne gesprek, ik weet weer welke richting ik op moet en wat ik zelf kan doen. Je hebt me enorm geholpen. nogmaals dank.




Ervaring van Silvia met medium Brya   Ervaring van Silvia met medium Brya   Ervaring van Silvia geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve lieve Thaiis,dank je ontzettend voor je (H)eerlijke waarnemingen.Met nog een bepaald soort weemoedigheid overvoel ik alles wat je zojuist hebt verteld en zie de zon al naar me schijnen in de verte.hele dikke kus van Elfje.




Ervaring van Elfje met medium Thaiis   Ervaring van Elfje met medium Thaiis   Ervaring van Elfje geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Dag Zoya
Top hoe jij direct de situatie aanvoelt, ik sta er versteld van. En ook het contact met overledenen.
Echt een aanwinst op de lijn.
Veel succes
Liefs.




Ervaring van Kat met medium Zoya   Ervaring van Kat met medium Zoya   Ervaring van Kat geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden