Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Hallo Anne-Fleur, heb deze namiddag m'n zorgen ivm een ex-vriendin jou toevertrouwd. Jij wist mij echter te verbazen met jou objectieve inzichten waarom de situatie is zoals ze is. Het begrip daaromtrent geeft mij weer een positieve vibe om verder te gaan. Het is eigenlijk een hele grote verantwoordelijkheid om mensen met een dipje, positief terug helder hun pad de weg te wijzen, dat is lang niet iedereen gegeven. Goed bezig zeggen ze bij ons. Grtjs een beller.




Ervaring van Dirk met medium Anne-Fleur   Ervaring van Dirk met medium Anne-Fleur   Ervaring van Dirk geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Geweldig vrouw om mee te praten, snel en vlot, vooral duidelijk. Dank Nogmaals.




Ervaring van Sel met medium Maddy   Ervaring van Sel met medium Maddy   Ervaring van Sel geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Als je naar haar belt dan is het net alsof je rechtstreeks verbinding hebt met een engel. Een onvergetelijk gesprek gehad met gouden raad. Heb een kaars van St Antonius gekozen. Dank je wel Leandra.




Ervaring van Ag. met medium Leandra   Ervaring van Ag. met medium Leandra   Ervaring van Ag. geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Super. Heel accuraat met het invoelen van situaties en personen. Heeft mij ook geheald en gezuiverd tijdens het gesprek. Mooie Reading.




Ervaring van Cindy met medium Qikyra   Ervaring van Cindy met medium Qikyra   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve Norah, jij bent een topper op deze lijn. Fijn gesprek, open, duidelijk, eerlijk. Je geeft rust. Je voorspellingen klinken heel zuiver, ik bel je terug of ze zijn uitgekomen. Dikke kus. Xxx.




Ervaring van Angelique met medium Norah   Ervaring van Angelique met medium Norah   Ervaring van Angelique geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Heel goed mefium, je voorspelling van mij jongste dochter is uitgekomen, nu hopen dat de rest ook uitkomt. Heel duidelijke uitleg, dank je je bent top.




Ervaring van Sonia met medium Qikyra   Ervaring van Sonia met medium Qikyra   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anna-Joy
  Ervaring met medium Anna-Joy
  Wou je even bedanken voor het geweldige gesprek. Je hebt een heel duidelijk beeld over alles. Heb er alle vertrouwen in. Dank je wel.




Ervaring van Sarah met medium Anna-Joy   Ervaring van Sarah met medium Anna-Joy   Ervaring van Sarah geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna-Joy  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken, voor de leuke goede gesprekken die ik met jou heb. Geen vraag is teveel of te gek voor jou. Je bent een grote steun voor me. Ook blijf je bij je eerdere inzichten/voorspellingen. Er komen tussendoor dingetjes uit en je zit gewoon goed met jouw inzichten. Het wachten is nu op DE voorspelling die hopelijk SNEL gaat uitkomen. Door jou hou ik het vertrouwen erin. Dank je wel. Tot heel snel weer. Liefs F&J ( voetbal) xxx.




Ervaring van FT met medium Romyna   Ervaring van FT met medium Romyna   Ervaring van FT geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Echt een aanrader. Snel met antwoorden, helder, duidelijk, veel informatie, goed met tijd, heb vertrouwen op haar voorspellingen. Dankje Romyna.




Ervaring van Sel met medium Romyna   Ervaring van Sel met medium Romyna   Ervaring van Sel geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  U bent een lief warm spontaan en hartverwarmend persoon. Ik heb een heel goed gesprek met u gehad. Ook wist u alles perfect weer te geven over Gl. U weet vast wel wie ik ben. warme groet G.




Ervaring van G met medium Shiloh   Ervaring van G met medium Shiloh   Ervaring van G geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Geweldig is ze. Zo lief, ook luistert ze naar je en zegt dingen die kloppen.




Ervaring van Jeannette met medium Yuorah   Ervaring van Jeannette met medium Yuorah   Ervaring van Jeannette geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Serena4gen
  Ervaring met medium Serena4gen
  Serena4gen is echt een aanrader. Ze draait er niet om heen zegt hoe het is. Er zijn al veel voorspellingen van haar uitgekomen. Als u eerlijke antwoorden wilt raadt ik u aan haar te bellen ze is echt top.




Ervaring van gea met medium Serena4gen   Ervaring van gea met medium Serena4gen   Ervaring van gea geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Lieve Tineke, dank je voor alle steun, de inzichten en de eerlijke voorspellingen.
Ik heb er veel aan gehad. En je bent ook nog eens een lieverd. Ik bel voortaan alleen jou.




Ervaring van Maria met medium Tineke   Ervaring van Maria met medium Tineke   Ervaring van Maria geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Complimenten voor Joke, weer iets uitgekomen wat ik 3 dagen geleden niet kon plaatsen.




Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Hey Romyna. Ik had jou gebeld vanmiddag met een paar vragen waar jij me hele treffende antwoorden op hebt gegeven, wat ben jij goed. Niet te geloven. Ik denk dat jij je profiel moet veranderen,echt, je bent veel te bescheiden. Dankjewel Romyna ik ga jou zeker nog bellen. Grt X.




Ervaring van Jolanda met medium Romyna   Ervaring van Jolanda met medium Romyna   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Beste romyna dank je wel voor je eindeloze geduld met mij een aanwinst op de lijn gr f.




Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Zoe ik ben altijd zo op blij als jij bereikbaar bent.
Jij bent mn absolute favoriet.
Je bent to the point recht voor zn raap, eerlijk ook al is het een ongemakkelijke boodschap of richtlijn waar ik hard aan moet werken, of wat ik pijnlijk vind.
Waar het om gaat in je leven is dat je kleine stappen vooruit maakt hoe moeilijk ook, en weer "gewoon" jezelf kunt zijn.
Dankjewel Zoe voor alle goede raad.
Diana.




Ervaring van Diana met medium Zoe   Ervaring van Diana met medium Zoe   Ervaring van Diana geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Wat een pracht van een Dame een echt toppertje op deze lijn . een echte steun en toeverlaat , een deel van de voorspellingen zijn al uitgekomen , hoop dat de rest ook nog zal uitkomen . dikke knuffel liefs A.S.




Ervaring van A.S met medium Nina   Ervaring van A.S met medium Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Victory
  Ervaring met medium Victory
  Victory, vandaag voor de tweede keer een consult gehad van jou. Wederom een geweldige ervaring, je wist precies te beschrijven wie ik ben en in welke fase van mijn leven ik zit en waar ik naar toe zal gaan. Een top consult.
Bij deze wil ik jou bedanken omdat dit niet meer tijdens het gesprek lukte.




Ervaring van Jolanda met medium Victory   Ervaring van Jolanda met medium Victory   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Zeer goed medium, zonder info vertelt ze alles heel zuiver, alles klopt. Bedankt lief mens.




Ervaring van Erna met medium Qikyra   Ervaring van Erna met medium Qikyra   Ervaring van Erna geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Wat een fijne dame.
Zonder te veel uitleg van mezelf kon ze op de kop juist weer geven wat er was.
Bedankt Esterella .
Ik bel je zeker nog terug.
Liefs Rudi.




Ervaring van Rudi met medium Esterella   Ervaring van Rudi met medium Esterella   Ervaring van Rudi geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,
Bij jou komt echt alles uit. Je blijft bij wat je eerder ook heb voorspeld. Ik spreek je nu al 3 jaar en wat je me heb voorspeld is allemaal uitgekomen stuk voor stuk. Je bent echt speciaal en een vriendelijke dame. Veel liefss kusjes.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Ik heb Sara vanmorgen voor het eerst gesproken.
Ik ben heel positief. Ze kan snel zaken uit de kaarten halen.
En ook een erg leuke fijne vrouw.
Goed gevoel aan over gehouden.

Dankjewel Sara x.




Ervaring van Karin met medium Sara   Ervaring van Karin met medium Sara   Ervaring van Karin geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Lieve beau, Hartstikke bedankt weer.
Beau is heel goed in zijn werk luisterd goed naar je geeft je goed advies. En bedankt voor je voorspellingen 2 weken geleden voorspel de je dat ik me theorie zou halen. En dit het klopte. Zoals je andere voorspellingen. Bedankt weer en tot snel.




Ervaring van Armani met medium Beau   Ervaring van Armani met medium Beau   Ervaring van Armani geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Blij je weer eens gesproken te hebben, Monique je geeft me altijd rust in mijn hoofd ik vind je een super goed Medium je bent de 5 sterren meer dan waard groetjes Lin xxx.




Ervaring van Linda met medium Monique   Ervaring van Linda met medium Monique   Ervaring van Linda geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess is de beste. Ik kan heel erg met haar lachen, ze voelt heel veel dingen heel juist aan. nu weer eventjes wachten op de laatste voorspelling die ze heeft gedaan, ik houd er zeker vertrouwen in. Ik geloof in jou. Lieve mensen bel Tess op, ze is het zeker de moeite waard. Liefs, Ram.




Ervaring van Ram met medium Tess   Ervaring van Ram met medium Tess   Ervaring van Ram geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  De waarnemingen van Qikyra zijn weer uitgekomen.




Ervaring van Lini met medium Qikyra   Ervaring van Lini met medium Qikyra   Ervaring van Lini geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Heel erg goed. Geen onzinverhalen, to the point, waardevolle adviezen en praat absoluut niet met je mee. Er zijn al heel veel dingen die Anouk heeft verteld uitgekomen. Ik bel Anouk zeker terug. Dank je wel lieve Anouk.




Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabriella ik dank je voor het waardevolle gesprek en steun die je me gegeven hebt. Daarbij ook inzichten in mijn gevoel en denken wat me heel goed doet. Ben heel gelukkig door het gesprek wat ik met je mocht hebben en verheug me je komende periode hierover te informeren. Liefs M.




Ervaring van Manuela met medium Gabriella   Ervaring van Manuela met medium Gabriella   Ervaring van Manuela geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is erg goed en heeft tot nu toe alles goed voorspelt. Heel knap werk.




Ervaring van K. met medium Meine   Ervaring van K. met medium Meine   Ervaring van K. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Super goed medium, je had gelijk mijn dochter is terug gekomen. Nu hopen dat de rest ook uitkomt, dank je.




Ervaring van Sonia met medium Indy   Ervaring van Sonia met medium Indy   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga jij bent de enige die mij zo goed aan voelt ongelofelijk. Alles wat je zeg komt uit. Je bent mijn steun en toe verlaat. Groetjes Peter.




Ervaring van Peter met medium Olga   Ervaring van Peter met medium Olga   Ervaring van Peter geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, je bent ontzettend goed wat jij allemaal zag liggen zonder enig woord uitleg. Je hebt voorspellingen gedaan over de liefde waar meer dan de helft is uitgekomen. Ik probeer je weer te bereiken maar jij bent zo snel weer in gesprek. Veel liefs.




Ervaring van R. met medium Donna   Ervaring van R. met medium Donna   Ervaring van R. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Heel bijzondere dame. Heel anders dan de rest. Heb goed gevoel bij haar.




Ervaring van V met medium Mina   Ervaring van V met medium Mina   Ervaring van V geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah, ik weet niet hoe ik je kan bedanken voor de steun die ik van jou en jouw gidsen krijg rond "mijn moeder". Om te zien hoe het in zo'n korte tijd zo snel gaat is heel zwaar. Niet alleen voor haar, maar ook voor haar kinderen. Lieve Seonah, mijn liefde en dank dat jij jouw gidsen wil vragen om haar te begeleiden in dit geheel en haar kinderen bij wil staan in de zware tijd die komen gaat. Dank je wel, lieve Seonah. Liefs Chantalle.




Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden