Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Lieve Minoe, dank voor de bijzondere reading die ik van jou heb mogen ontvangen vanuit jouw eigenheid. Mooi en bijzonder hoe de dingen tot jou komen!




Ervaring van anja met medium Minoe Astrid   Ervaring van anja met medium Minoe Astrid   Ervaring van anja geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Venus
  Ervaring met medium Venus
  Lieve Venus,
dank voor je advies, inzicht, geduld en al je hulp . Ik bel je binnenkort nog eens op.





Ervaring van Frits met medium Venus   Ervaring van Frits met medium Venus   Ervaring van Frits geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  dank u MB R. je hebt mij helemaal gerustgesteld.

Je geeft echt vertrouwen.
Bedankt voor aangenaam gesprek, Sara.




Ervaring van Sara met medium MB Rhais   Ervaring van Sara met medium MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Isa
  Ervaring met medium Isa
  Vandaag een kaartlegging gehad van Isa. Ze kan de kaarten goed duiden en wat ze vertelde klopt.
Mooie legging. Dank je
Anny




Ervaring van Anny met medium Isa   Ervaring van Anny met medium Isa   Ervaring van Anny geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  Lieve John, bedankt voor het leuke consult. Ik bel je zeker terug.
Nog een fijne dag en tot snel.




Ervaring van Noa met medium John   Ervaring van Noa met medium John   Ervaring van Noa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Wat een leuke inzichten van je, Oceana. Ben daar heel blij mee. voelt heel oprecht aan.




Ervaring van Shanna met medium Oceana   Ervaring van Shanna met medium Oceana   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Alex
  Ervaring met medium Alex
  hi Alex
vorige week belde ik over mijn vriendin, je zei dat ze voor 1 oktober terug zou komen en het weer met me wil gaan proberen. Helemaal gelijk !!!




Ervaring van Paul met medium Alex   Ervaring van Paul met medium Alex   Ervaring van Paul geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Wat n superfijn gesprek en pak van mijn hart. Je weet wel die vrouw met de rozen balonnen aan de trouwauto hihi...Mijn beltegoed was op, maar wou nog zeggen dat je betrokkenheid en meekijken in de situatie heel warm en steunend voelt. Dank voor wie je bent. Ik bel je nog met een follow up.
Many blessings!




Ervaring van Buvana met medium Olga   Ervaring van Buvana met medium Olga   Ervaring van Buvana geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Venus
  Ervaring met medium Venus
  Bedankt lieve Venus voor ons leuke gesprek van daarnet. Ik ben een lange tijd onzeker geweest over mezelf dat kwam ook door mijn ex keek altijd tegen hem op en waarom eigenlijk. vond het erg fijn te horen dat jij aanvoelde dat ik nu een sterke vrouw ben ik weet ook wel dat ik beter verdien maar om het zo van jou bevestigd te krijgen deed mij goed. Ik ga voor iemand die mij gelijkwaardig behandeld. Liefs Claudia.




Ervaring van Claudia met medium Venus   Ervaring van Claudia met medium Venus   Ervaring van Claudia geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Minoe is een zeer oprecht helderziende. Ik bel je zeker weer terug. Dikke knuffel van Nirva.




Ervaring van Nirva met medium Minoe Astrid   Ervaring van Nirva met medium Minoe Astrid   Ervaring van Nirva geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila, bedankt voor je visie en advies. Ik zal deze mooie inzichten ter harte nemen.

Veel licht en dank.

Liefs Dinetha.




Ervaring van Dinetha met medium Laila   Ervaring van Dinetha met medium Laila   Ervaring van Dinetha geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Dankjewel voor je tijd en duidelijke voorspellingen, als het uitkomt hoor je het van me, liefs Sandy




Ervaring van Sandy met medium Olivia   Ervaring van Sandy met medium Olivia   Ervaring van Sandy geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Isa
  Ervaring met medium Isa
  Isa kan zonder info vooraf een compleet beeld neerzetten. Ze geeft een helder inzicht in je situatie zodat je een idee krijgt welke stappen er genomen zouden kunnen worden. Dit geeft rust. Isa heeft een uitzonderlijke gave!




Ervaring van X met medium Isa   Ervaring van X met medium Isa   Ervaring van X geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wat heb ik met u een leuk gesprek gehad.
U begon uit uzelf te vertellen waar me vraag over ging en dit klopte meteen.
Ik ben gerustgesteld! Ik hou u op de hoogte en ik ga u vaker bellen.

Liefs amalia x




Ervaring van Amalia  met medium Gunter   Ervaring van Amalia  met medium Gunter   Ervaring van Amalia geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hi Gunter
Bedankt ,je weet mij elke keer gerust te stellen .alles wat je zegt komt uit. Soms de zelde dag al. Gr.fatiha




Ervaring van Fatiha met medium Gunter   Ervaring van Fatiha met medium Gunter   Ervaring van Fatiha geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Lieve Daisy, bedankt voor de fijne gesprekken. Je voorspelling van een maand geleden is helemaal uitgekomen. Precies zoals je het zei. Met jou praten geeft me een energieboost! Wat fijn dat er mensen zijn zoals jou!




Ervaring van Engelenpoort 10/10 met medium Daisy   Ervaring van Engelenpoort 10/10 met medium Daisy   Ervaring van Engelenpoort 10/10 geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Hallo. Daisy is topvrouw. voelt het gelijk goed aan fijn gesprek en sweet heart os ze xx .ben echt gerustgesteld xx.




Ervaring van Anja met medium Daisy   Ervaring van Anja met medium Daisy   Ervaring van Anja geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Mijn moeder raadde mij aan om jou te bellen, ik was enorm sceptisch achteraf gezien heb ik er veel vertrouwen in gekregen. Gazali is oprecht en betrouwbaar en een goede vriend om mee te bellen. Hij geeft heel veel inzichten en zijn voorspellingen zijn uitgekomen.
Enorm bedankt voor je hulp en zal je zeker weer terug bellen, veel liefst van Michelle.




Ervaring van Michelle met medium Gazali   Ervaring van Michelle met medium Gazali   Ervaring van Michelle geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Wat een ontzettend lieve, eerlijk medium. Zij wist heel veel voor me te verduidelijken. Karlien kwam direct tot inzicht. Bedankt hiervoor.




Ervaring van Marjolein met medium Karlien   Ervaring van Marjolein met medium Karlien   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Olga is gewoon de aller leukste gezelligste liefste fijnste medium die er bestaat! Luisteren, uitleggen, begrijpen, begrip hebben, respect hebben, steunen, positiviteit laten zien en voelen, zoveel kennis en ervaring, ze weet bijna alles, bij haar is het altijd vertrouwd alsof je een huiskamer binnen komt, bij haar voel ik mij op mij gemak, bij haar kan ik altijd alles kwijt ze is er altijd voor mij en voor iedereen. Lieve Olga dankjewel ik hoop dat alles snel gaat veranderen voor mij Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Leuk gesprek gehad met jou en ik bel je zeker weer..
Groetjes Daniƫlle




Ervaring van D met medium Devi   Ervaring van D met medium Devi   Ervaring van D geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  The best medium ever. After the last reading, the next day things began to move allready, as allways, most of the times things move fast and sometimes a little later on, but he is very accurate, transparant and sincere. He always helped me to be on the right path and his readings are very special to me. If you only knew how highly i recommend you and have you on a pedestal. You are the most rightious medium ever. Thank you so much for eveything. May all the blessings coming your way and thank you for what your are doing and being there for us. Sending you light and love. We love you dear Gunter. Xxx s.b




Ervaring van S.b met medium Gunter   Ervaring van S.b met medium Gunter   Ervaring van S.b geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette u bent geweldig. Er zijn geen woorden voor.
Ik haal de kaartjes zoals afgesproken.
U weet wel wie ik ben.
Hopelijk kan ik u snel het goede nieuws melden. grt Sanne




Ervaring van Sanne met medium Odette   Ervaring van Sanne met medium Odette   Ervaring van Sanne geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, heel erg bedankt! Ik hoop dat er vanuit S verandering komt. En wat u zei klopt wel!
Liefs Amalia




Ervaring van Amalia  met medium Olga   Ervaring van Amalia  met medium Olga   Ervaring van Amalia geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lieve vrouw. Kort en krachtig. Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Dank u wel Lieve vrouw.




Ervaring van Lin met medium Lineke   Ervaring van Lin met medium Lineke   Ervaring van Lin geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Egon
  Ervaring met medium Egon
  Een hele lieve man. Kort maar krachtig gesprek mee gehad. Ik ga zeker zijn advies opvolgen en ik hoop dat zijn voorspellingen uitkomen. Nogmaals bedankt meneer.




Ervaring van Linsey met medium Egon   Ervaring van Linsey met medium Egon   Ervaring van Linsey geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hallo oceana,
Bedankt voor je wijze woorden en ik ga hier zeker mee aan de slag
En ga ze beide los laten !!
Was ik eigenlijk al me bezig maar energetisch niet gemakkelijk
Fijn weekend,
R.




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie, jou een aantal keer gesproken afgelopen week. Je zat spot on, beide grote voorspellingen zijn uitgekomen, ongelofelijk! Dikke merci




Ervaring van Kim met medium Marie   Ervaring van Kim met medium Marie   Ervaring van Kim geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Een Hele lieve oprechte vrouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Nogmaals bedankt lieve destiny




Ervaring van Lin met medium Destiny   Ervaring van Lin met medium Destiny   Ervaring van Lin geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Oh Niamh, heb je de afgelopen dagen vaak aan de lijn gehad. Echt super hoe jij alles en iedereen omschrijft. Ook vandaag weer gelijk gehad. Heel veel liefs van mij.




Ervaring van Cynthia  met medium Niamh   Ervaring van Cynthia  met medium Niamh   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  lieve Nina, Als ik met woorden moet beschrijven hoe fantastisch jij bent, kom ik woorden tekort. Je weet dingen die niemand van me weet. Tot gauw, liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, regelmatig bel ik jou. Je bent snel, direct, zuiver en geeft vertrouwen dat het ook uitkomt allemaal. xx Shanon




Ervaring van Shanon met medium Olga   Ervaring van Shanon met medium Olga   Ervaring van Shanon geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Valentine, jij bent helemaal TOP! Ik heb je al eens gebeld , klopte toen ook helemaal .
Elke keer een inzichtelijk consult.




Ervaring van Celisa met medium Valentine   Ervaring van Celisa met medium Valentine   Ervaring van Celisa geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah,

bedankt voor je fantastische consult.
Het is allemaal uitgekomen wat je mij verteld hebt.

Dankjewel lieve Yuorah.




Ervaring van Marjorie met medium Yuorah   Ervaring van Marjorie met medium Yuorah   Ervaring van Marjorie geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Voor t eerst gebeld en meteen meer dan een uur gekletst. Ze geeft je echt t gevoel dat er naar je wordt geluisterd. Hopelijk komt t uit. Ik heb er vertrouwen in




Ervaring van D met medium Dinah   Ervaring van D met medium Dinah   Ervaring van D geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden