Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Salina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Adembenemd was ons gesprek. Echt naar de kern. Knal erop. Verrijkend.
Bedankt Salina.




Ervaring van Anoniem met medium Salina   Ervaring van Anoniem met medium Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  lieve salina dankjewel weer voor je fijne gesprek je geeft mij altijd weer rust tot snel liefs xx.




Ervaring van mandy met medium Salina   Ervaring van mandy met medium Salina   Ervaring van mandy geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina, bedankt voor je geduld en inzichten. Je blijft geduldig en lief.
Bovendien komen jouw voorspellingen uit.
Bedankt en liefs van mij.




Ervaring van Lieve met medium Salina   Ervaring van Lieve met medium Salina   Ervaring van Lieve geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina, je voorspellingen zijn weer uitgekomen. Dingen die je 8 maanden gelden hebt voorspeld komen nu uit. Zo als altijd. Hartelijk dank dikke kus van J.




Ervaring van J met medium Salina   Ervaring van J met medium Salina   Ervaring van J geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina, ik heb je net gesproken en vertelt dat een voorspelling die U heeft gezegd is uitgekomen. Nu de rest nog. U bent en blijft altijd heel geduldig en ziet de dingen positief in. Ik heb vertrouwen in wat U mij zegt. Liefs van mij.




Ervaring van x met medium Salina   Ervaring van x met medium Salina   Ervaring van x geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina. Jij bent de beste. Ik bel al een jaar met jou en alles wat je voorspeld komt uit. Jij heb mij de zo goed geholpen de afgelopen periode en nog steeds. Jij bent meer dan 10 sterren waard.

Super medium.

Liefs j&n.




Ervaring van Utrecht met medium Salina   Ervaring van Utrecht met medium Salina   Ervaring van Utrecht geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Mooi. Rustig. Duidelijk . En het klopt.




Ervaring van Vrouw met medium Salina   Ervaring van Vrouw met medium Salina   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina, ik wil je bedanken voor al je juiste voorspellingen, je hulp en je inzichten de afgelopen maanden. Je bent echt een topmedium. Elke keer weer komen je voorspellingen uit. Tijd is moeilijk te voorspellen, maar uiteindelijk gebeurt het altijd zoals je zegt. Je hebt me geholpen een moeilijke zware periode te overbruggen, zowel met je voorspellingen als met je wijze inzichten. De gesprekken met jou zijn heel belangrijk voor mij en ik dank je daar oprecht voor. Ohja, het tentamen moet inderdaad mondeling worden afgenomen om te bewijzen dat de stof beheerst wordt. Weer exact zoals je voorspeld had, je bent echt top. Tot gauw en veel liefs lieve Salina.




Ervaring van Anoniem met medium Salina   Ervaring van Anoniem met medium Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina.

Ik was aangenaam verrast door ons gesprek. Ik werd er helemaal rustig van.

Jouw inzichten maken me sterker. Ook jouw voorspellingen komen uit.

Lieve groeten.




Ervaring van Marina met medium Salina   Ervaring van Marina met medium Salina   Ervaring van Marina geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina.

Je zat er terug boenk op.

Bedankt voir je steun en wijsheden.

Liefs en fijne feestdagen xxx.




Ervaring van ano met medium Salina   Ervaring van ano met medium Salina   Ervaring van ano geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve SALINA.

ik hoop je snel te spreken.
E is zoveel gebeurd wat jij hebt voorspeld.
Na 3 jaar zijn wij terug een stel.

Groeten
Annita.




Ervaring van annita met medium Salina   Ervaring van annita met medium Salina   Ervaring van annita geplaatst op 26 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina, ik ben zo dankbaar met jou. Je bent echt een super medium, want je ziet al ruim van tevoren wat mij te wachten staat. Je hebt 't altijd bij het rechte eind, laatst nog met die enorme stress die jij zag en aanvoelde. Dat bleek de volgende dag ontzettend slecht nieuws te zijn via een brief. Ook wist je vorig jaar te vertellen dat ik zou verhuizen naar een huis met die afvoer problemen, ook dat bleek waar. Je ziet nu gelukkig hele mooie dingen voor mij en daar put ik hoop uit. Ik ben dankbaar voor jou, lieve Salina. Bel je snel weer. Heel veel liefs.




Ervaring van anoniem met medium Salina   Ervaring van anoniem met medium Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Jij bent echt meer dan 5 sterren waard. Jij was de enige op de lijn die de werkelijkheid zag. Jij zag een ziekenhuis opname, jij zag dat hij niet loog tegen mij. Echt waar proficiat.




Ervaring van K met medium Salina   Ervaring van K met medium Salina   Ervaring van K geplaatst op 5 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina bedankt voor je hulp, jouw raadgeving en advies hebben mij enorm geholpen. Daarbij is de voorspelling die je hebt gegeven exact uitgekomen. Ik kan weer verder. JE BENT EEN AANRADER. XXX.




Ervaring van Martijn met medium Salina   Ervaring van Martijn met medium Salina   Ervaring van Martijn geplaatst op 3 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Beste Salina. Persoonlijk ben ik je zo ontzettend dankbaar voor de inzichten en handvaten die je mij geeft. Steeds weer heb je het bij het juiste eind. Ik doe mijn best om deze te hanteren. Helaas heb ik niet de financiele middelen om veel te bellen. Je hebt mij bij 1 persoon kort geleden geholpen en dat was zo ontzettend fijn. Ik leer door jou op mijn gevoel te vertrouwen. Zoals mijn moeder altijd al zei; " je voelt het goed meis". Ik hoop dat de man waar mijn hart ligt, ook zijn hart zeer binnenkort voor mij open kan stellen. A.




Ervaring van anoniem met medium Salina   Ervaring van anoniem met medium Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 2 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Hartelijke dank Salina voor jouw inzichten en adviezen. Ik vind jouw een hele sterke dame met een zeer,rustige stem.
Jouw voorspellingen konen ook keer op keer uit.liefs a.




Ervaring van Anonina met medium Salina   Ervaring van Anonina met medium Salina   Ervaring van Anonina geplaatst op 22 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  dag salina,

Heb u gisteren gepsroken maar mijn credits waren op en viel weg, sorry daarvoor. Dank voor de inzichten en adviezen. ik bel u snel weer.

A.




Ervaring van A met medium Salina   Ervaring van A met medium Salina   Ervaring van A geplaatst op 27 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Dankjewel voor uw rust en mooie verwoording van uw legging. Ik heb ervaren dat wat u vertelde ook tot werkelijkheid is gekomen. Ik vind het mooi om dit mee te maken. Uit onzekerheid sla je soms onnodig deuren dicht en gedraag je je anders dan je werkelijk bent. Ik ben blij met uw positieve support zodat ik lekker mezelf heb kunnen blijven en heb kunnen ontvangen wat ik wil.
(XX) .




Ervaring van - met medium Salina   Ervaring van - met medium Salina   Ervaring van - geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina

Je hebt gelijk. We zijn terug samen.
Vedankt voor alle steun

M.




Ervaring van Marianne met medium Salina   Ervaring van Marianne met medium Salina   Ervaring van Marianne geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Je bent een topper, altijd zo geduldig en je blijft bij je voorspelling. Ik vertrouw daar ook op. Liefs je collega .




Ervaring van Lana met medium Salina   Ervaring van Lana met medium Salina   Ervaring van Lana geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina.

Wat fijn om je weer te spreken na een hele tijd. Bijzonder dat de verbinding altijd blijft en we meteen verder gaan waar we zijn gebleven. Het voelt altijd goed met jou. De gesprekken zijn altijd vertrouwd, motiverend en geven me veel bevestiging, inzichten en positieve energie. Ik wil je langs deze weg nog even zeggen: dankjewel. Je bent een topper. Ik spreek je wel weer :) Dat weet ik zeker,

Liefs en een knuffel.




Ervaring van marlon met medium Salina   Ervaring van marlon met medium Salina   Ervaring van marlon geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina,ik vind u een heel lief en prettig medium. Ik heb u de laatste tijd best veel gebeld en u weet mij met uw rustige stem altijd weer gerust te stellen. U geeft mij ook hele waardevolle adviezen mee, als ik heb opgehangen denk ik altijd aan wat u heeft gezegd en dan komt het binnen. Heel erg bedankt voor alles. Liefs S (had u net in de ochtend aan de telefoon).




Ervaring van S met medium Salina   Ervaring van S met medium Salina   Ervaring van S geplaatst op 13 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve salina,

Wat bent u een wijze, oprechte vrouw met een hele goed hart. Ik ben zo blij dat ik u heb leren kennen via deze weg. Als ik moeilijk heb en wil met iemand praten bel ik u. U bent er altijd voor mij met hele goede adviezen. Ik weet dat u het beste voor mij wil, en ik weet u zegt altijd jij verdient beter , en daar heeft u gelijk. Alle u voorspellingen komen altijd uit, ik weet ook dat laaste ook uitkomt , maar dan is het aan mij wat ik er mee gaan doen. Vind lastig ik weet het zelf ook niet. U heeft vast wel door wie ik ben. ik laat u weten als iets veranderd , wanneer u voorspellingen uitkomen net als alle anderen.dikke kus xxxx.




Ervaring van raartje met medium Salina   Ervaring van raartje met medium Salina   Ervaring van raartje geplaatst op 12 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina,

5 jaar geleden belde ik jou heel vaak. je zei toen dat mijn ex terug ging komen maar dat ikzelf er op een gegeven moment klaar zou mee zijn. je sprak ook over een iets oudere man die in mijn leven ging komen.

mijn ex is inderdaad terug gekomen maar na een half jaar ontdekte ik bij mezelf dat mijn liefde voor hem nog enkel vriendschap was. nu zijn we heel goede vrienden.

die oudere man is onder tussen ook in mijn leven gekomen: ik ben benieuwd of deze voorspelling ook uit komt.

alles wat je op werkgebied hebt gezegd is ook gebeurd.

je houdt mij ook op tijd de spiegel voor.

jij bent geweldig, een kanjer.

groetjes
anima.




Ervaring van anima met medium Salina   Ervaring van anima met medium Salina   Ervaring van anima geplaatst op 12 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  LIEVE SALINA

Je hebt gelijk .we zijn terug samen.
Bedankt voor jouw geduld en luisterend oor in die 2jaar

Liefs.




Ervaring van Murielle met medium Salina   Ervaring van Murielle met medium Salina   Ervaring van Murielle geplaatst op 11 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina,

je hebt talent. je ben een lieve vrouw die telkens weer de kracht en het geduld kan opbrengen om te luisteren en te helpen met mijn persoonlijke stukken. daarbij zijn jouw voorspellingen ook steeds raak.

bedankt en tot gauw.




Ervaring van Marco met medium Salina   Ervaring van Marco met medium Salina   Ervaring van Marco geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina,

Jij ben TOP.
Het is gebeurd zoals jij hebt voorspeld.
Ik bel je snel terug.




Ervaring van murielle met medium Salina   Ervaring van murielle met medium Salina   Ervaring van murielle geplaatst op 7 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina,

ik heb je net gemist.
alles is gegaan zoals jij voorspeld hebt.
super, en hartelijke dank.




Ervaring van margootje met medium Salina   Ervaring van margootje met medium Salina   Ervaring van margootje geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve salina.

Ik wil je hartelijk bedanken voor mooie en geduldige consult. Ik weet uit ervaring dat je ook moeilijke boodschappen overbrengt. En dan moet ik constateren dat die ook juist zijn. Maar de laatste keer wist je me blij te maken met de voorspelling dat ik die nieuwe baan waar ik op hoopte, zou krijgen, ook al zou het pas laat bekend worden. Gisteren kreeg ik de brief dat ik was aangenomen. Ik vertrouwde ook nu weer op jouw raad en voorspelling. Die hebben mij geholpen in de onzekere periode. Dank je. Je bent echt een topmedium. Ik kom zeker terug. Je geeft me hoop en energie. Maar ook de waarheid.
Veel liefs, R.




Ervaring van r met medium Salina   Ervaring van r met medium Salina   Ervaring van r geplaatst op 14 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  super consult, vol wijsheid en inzichten. een echte hulp. ook de voorspellingen zijn top en komen uit

kei blij salina te kennen.




Ervaring van a. l met medium Salina   Ervaring van a. l met medium Salina   Ervaring van a. l geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  meer dan 5 sterren waard. jij bent mijn topper.




Ervaring van anoniem met medium Salina   Ervaring van anoniem met medium Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina,

na 3 jaar gesprekken en voorspellingen van jou kan ik jou zeggen . je hebt op alles gelijk gekregen. na 3 jaar uit elkaar, heeft hij die andere vriendin gedumpt en is terug naar mij gekomen.

uiteraard hebben we nog veel te bespreken maar deze periode heeft ons echt doen beseffen dat we van elkaar houden.

dank je wel voor alle steun en geduld met mij.

liefs annemie.




Ervaring van annemie met medium Salina   Ervaring van annemie met medium Salina   Ervaring van annemie geplaatst op 11 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina,

jij bent echt een geweldig medium. je zit steeds raak. mijn rots in de branding die rust in mijn leven brengt.

hoop je snel te spreken, veel van wat je hebt verteld is uitgekomen.

liefs.




Ervaring van onzekerheidje met medium Salina   Ervaring van onzekerheidje met medium Salina   Ervaring van onzekerheidje geplaatst op 27 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina,

Ik ben echt sprakeloos , ik praat al tijdje met u over iemand. U heeft precies aangeven dat het niet goed ging dat gevoel had ik zelf ook. Maar echt ik ben sprakeloos over u voorspellingen. Het zijn best wel serieuze beslissingen genomen en dat heeft u ook gezegd dat het ging gebeuren. Ik wil u bij deze bedanken dat u altijd eerlijk voor mij bent en ook echt ook altijd zijn al u voorspellingen uitgekomen echt alles wat u heb gezegd.Petje af voor u. Ik spreek u snel dikke kus.




Ervaring van m met medium Salina   Ervaring van m met medium Salina   Ervaring van m geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina'tje,

Je had het weer goed gezien. Wat goed van jou, dank je wel.

Lieve groetjes

.




Ervaring van C. met medium Salina   Ervaring van C. met medium Salina   Ervaring van C. geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden