Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Patries
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Patries . Dankjewel X.




Ervaring van Wilma met medium Patries   Ervaring van Wilma met medium Patries   Ervaring van Wilma geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Ik heb Patries onlangs gesproken, 1 ding is al uitgekomen. Alvast bedankt voor alles. Dankjewel.




Ervaring van Fran met medium Patries   Ervaring van Fran met medium Patries   Ervaring van Fran geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  In 1 woord zuiver paragnoste. Patries draait er niet omheen. Geweldige lieve paragnoste.




Ervaring van Cecile met medium Patries   Ervaring van Cecile met medium Patries   Ervaring van Cecile geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Dag Patries, ik wou je heel hartelijk danken voor het hele fijne gesprek van daarnet (31/12). Ik had het gevoel dat u heel goed vatte waar ik doorga. Allerbeste wensen voor 2022.




Ervaring van Myriam met medium Patries   Ervaring van Myriam met medium Patries   Ervaring van Myriam geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Patries, Dankjewel voor de zeer waardevolle gesprekken. De positieve feedback en de energie oefening. Nu vergeet ik het nooit meer. Namaste Wilma.




Ervaring van Wilma met medium Patries   Ervaring van Wilma met medium Patries   Ervaring van Wilma geplaatst op 12 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Super fijn en zinvol consult.
Je weet mij en mijn partner goed aan te voelen en hebt me heel goeie suggesties gegeven om met mijn situatie om te gaan.




Ervaring van Gerda met medium Patries   Ervaring van Gerda met medium Patries   Ervaring van Gerda geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Lieve Patries, ik heb je een paar keer gebeld, jij geeft rustig helder en liefdevol advies met je mooie kaarten ik was nieuwsgierig en ging opzoek naar je opgestegen meesterkaarten en wat denk je ik trok precies dezelfde kaart als jij. hoe mooi.




Ervaring van Anoniem met medium Patries   Ervaring van Anoniem met medium Patries   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Lieve Patries, ik bel jou heel regematig, vind jou een Top vrouw en medum, eerlijk en to the point, niets is jou teveel en stelt mij altijd weer gerust bij paniek aanvallen. Je ziet alles heel duidelijk en alles valt voor mij op zijn plek. Heel hartelijk dank voor alles en tot gauw.
Liefs Dettie.




Ervaring van dettie met medium Patries   Ervaring van dettie met medium Patries   Ervaring van dettie geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Lieve Patries, dank je wel voor de mooie, rake reading en jouw adviezen. Jouw adviezen hebben een geweldige uitwerking gehad en hebben mij mooie inzichten gebracht. Jij voelde de situatie waarin ik zat feilloos aan en bracht meer helderheid in mijn voelen en denken. Heel veel liefs M.




Ervaring van M. Lamine met medium Patries   Ervaring van M. Lamine met medium Patries   Ervaring van M. Lamine geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Helder en to the point weet Patries de juiste snaar te raken en inzicht en ondersteuning te geven in je situatie. Echt heel fijn.




Ervaring van Petra met medium Patries   Ervaring van Petra met medium Patries   Ervaring van Petra geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Helder en to the point weet Patries de juiste snaar te raken en inzicht en ondersteuning te geven in je situatie. Echt heel fijn.




Ervaring van Petra met medium Patries   Ervaring van Petra met medium Patries   Ervaring van Petra geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden