Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Patricia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Patricia is top. Ziet dingen juist, lief eerlijk en zeer geduldig.
Neemt je serieus.

Een aanrader.

Dankjewel Patricia voor je super geduld en je uitgebreide antwoorden. xx Karin.




Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Dank je wel Patricia voor alles. Een echte aanwinst.




Ervaring van F met medium Patricia   Ervaring van F met medium Patricia   Ervaring van F geplaatst op 1 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Lieve Patricia,

Je bent zo'n lief begripvol en geduldig en goed medium.
Ontzettend bedankt voor je antwoorden.
Het helpt me echt.
Nogmaals dank en een hele fijne dag.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Lieve Patricia, wil je via deze weg nogmaals bedanken. Voor iedere keer jou antwoorden/inzichten die ik via het emailconsult van je mag ontvangen. Je neemt er zo ontzettend de tijd voor. Dat alleen al is heel bijzonder.cJe bent erg uitgebreid in je antwoorden. Wat ik heel erg waardeer. Je blijft ook zo geduldig en lief en je geeft ook echt antwoord op de vragen die ik stel. Top. Dankjewel, Karin xx.




Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin geplaatst op 28 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Dank je wel Patricia hier heb ik echt steun aan.




Ervaring van saskia met medium Patricia   Ervaring van saskia met medium Patricia   Ervaring van saskia geplaatst op 26 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Lieve Patricia,
Wederom dankjewel voor je inzichten via het mailconsult. Je antwoord super snel en je neemt het echt serieus. Je geeft uitgebreid antwoord.
En ik kan me vinden in wat je zegt.
Aanrader.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin met medium Patricia   Ervaring van Karin geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Wat een lieve spontane vrouw. Zonder dat ik iets zei pikte ze precies op waar ik me zorgen over maakte en alles klopte. Heeft me goed gedaan om haar te bellen, houd je niet langer aan de lijn als nodig is. Zeker het bellen waard, echt een topper.




Ervaring van M met medium Patricia   Ervaring van M met medium Patricia   Ervaring van M geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Je wist direct en precies wat er aan de hand was zonder ik iets heb gezegd.ben echt benieuwd en ik zal nog even geduld moeten hebben.dank u.xxxxxxxxx.




Ervaring van Sabrina met medium Patricia   Ervaring van Sabrina met medium Patricia   Ervaring van Sabrina geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Patricia, ik had je gisteren heel laat gebeld omdat ik niet kon slapen. Ik was me zorgen aan het maken hoe mijn dag vandaag ging zijn op het werk nadat ik eerlijk was geweest tegen mijn baas hoe ik mij voelde op het werk. Inderdaad, je had gelijk, het was vandaag uiteindelijk goed gekomen, ik was zelfs een uur te laat maar het was wel goed gekomen. Ik wil je graag bedanken dat je me de moed had gegeven na alles wat er de laatste tijd met mij is gebeurd op het werk. Je had ook gezegd dat je iemand op mijn pad zag komen die jonger was dan mij. Nadat wij onze gesprek hadden beindigd, begon het meteen tot mij door te dringen wie het eventueel kon zijn. Hij had me inderdaad een tijd geleden een bericht gestuurd en ik ga hem hoogstwaarschijnlijk inderdaad terug tegen komen. Je bent echt goed, ik hoop dat de rest ook mag uitkomen. Ik bel je zeker weer terug lieve Patricia, daar mag je zeker vanuit gaan. Met vriendelijke groeten, L.L.




Ervaring van L.L. met medium Patricia   Ervaring van L.L. met medium Patricia   Ervaring van L.L. geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Wwwooouww, zo vlot, zoveel info. Door haar duidelijkheid weet je goed waar h omgaat. Ben er zo benieuwd voor. is duidelijk 1v de beste.




Ervaring van A-marie met medium Patricia   Ervaring van A-marie met medium Patricia   Ervaring van A-marie geplaatst op 29 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  fijne avond .
Ik heb je net gebeld, belkrediet was op, ben al blij jou even gehoord te hebben .
ik neem nog deze week zeker terug contact,
Dankjewel voor je luisterend oor en je mooie woorden.




Ervaring van krista met medium Patricia   Ervaring van krista met medium Patricia   Ervaring van krista geplaatst op 27 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Hartelijk dank voor het snelle duidelijke aanvoelen.




Ervaring van Patricia met medium Patricia   Ervaring van Patricia met medium Patricia   Ervaring van Patricia geplaatst op 31 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Wat een fijne, lieve vrouw ben je om mee te praten. En to the point, ziet het snel en goed, en geen blabla er omheen, Topper.




Ervaring van Anonie met medium Patricia   Ervaring van Anonie met medium Patricia   Ervaring van Anonie geplaatst op 21 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Heel snel en duidelijk. Heel heldervoelend <3 .




Ervaring van S met medium Patricia   Ervaring van S met medium Patricia   Ervaring van S geplaatst op 18 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Patricia, bedankt voor je consult per mail. Het zou mooi zijn mocht de toekomst uitkomen. Wat je zegt over het heden klopt helemaal.




Ervaring van XXX met medium Patricia   Ervaring van XXX met medium Patricia   Ervaring van XXX geplaatst op 15 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Een snel antwoord en ik hoefde niet eerst het volledige verhaal te vertellen.
Ik heb er vertrouwen in. Juist omdat er ook extra dingen verteld worden die ze niet kon weten. Het ging over mijn bedrijf.




Ervaring van Bea met medium Patricia   Ervaring van Bea met medium Patricia   Ervaring van Bea geplaatst op 15 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Patricia behoort wat mij betreft tot de besten. Ze slaat de spijker op zijn kop, ziet het snel. Mooie voorspelling gehad. Haar stem maakt rustig en vertrouwd.




Ervaring van Anita met medium Patricia   Ervaring van Anita met medium Patricia   Ervaring van Anita geplaatst op 10 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Heel snel tot heel juiste waarnemingen gekomen. Veel dank!a.




Ervaring van Anoniem met medium Patricia   Ervaring van Anoniem met medium Patricia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  wauw heel tof Patricia jij en nog iemand anders zegt juist hetzelfde wat er komen gaat. het vertrouwen dat het goed komt. geeft mij een boost om verder te gaan. dikke knuffel xxx.




Ervaring van chr met medium Patricia   Ervaring van chr met medium Patricia   Ervaring van chr geplaatst op 9 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Bedankt. Hoop dat je gelijk krijgt. Hou je op de hoogte. Liefs.




Ervaring van d met medium Patricia   Ervaring van d met medium Patricia   Ervaring van d geplaatst op 26 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  ik heb contact gehad met medium patricia, leuke en lieve madam om mee te praten. Ik heb 2 keer met haar al gebeld ze legt de kaarten ze vertelde dat alles gaat veranderen voor mij en zij had het over schipgeld over wateren het is iets dat ik van het buitenland kan verwachten iets heel belangrijk voor mij er gaat dan ook iets veranderen op alle opzichten met werk relatie verhuizen met de kaart het huis en de sleutel en ook nog met de zon erbij. dank je wel en een aanrader voor iedereen. bedankt patricia voor je mooie boodschappen bel haar zeker nog eens een keer weer. gr van marianne uit oosterhout nb




Ervaring van marianne met medium Patricia   Ervaring van marianne met medium Patricia   Ervaring van marianne geplaatst op 6 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Bedankt Patricia ik heb er vertrouwen in dat het goed komt dikke mercie




Ervaring van christel met medium Patricia   Ervaring van christel met medium Patricia   Ervaring van christel geplaatst op 1 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Leuke madam om mee te babbelen. Brengt mij goed nieuws. Altijd leuk natuurlijk. Hoop dat ze gelijk heeft..




Ervaring van Lies met medium Patricia   Ervaring van Lies met medium Patricia   Ervaring van Lies geplaatst op 28 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Erg fijn om mee te praten, neemt inderdaad de tijd voor je en wist dingen precies te benoemen zoals ze zijn! Zodra het gewenste contact is gekomen bel ik je weer! Ik heb vertrouwen in haar voorspelling!




Ervaring van Inge met medium Patricia   Ervaring van Inge met medium Patricia   Ervaring van Inge geplaatst op 8 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden