Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Micha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha, langs deze weg wil ik je wederom bedanken. Voel mij enorm rustig na je consult. Dank je wel voor je standvastigheid en ook de energie. Ik neem volgende week als je online bent weer contact met je op. Heel veel liefs en bedankt.




Ervaring van Jo met medium Micha   Ervaring van Jo met medium Micha   Ervaring van Jo geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve lieve Micha, alles wat je beschreef kan ik helemaal 100% duiden. Hij heeft mij vorige week vrijdag uit zichzelf gemaild. En dat dit proces is losgekomen snap ik. Dank je wel voor de liefdesenergie want het zorgt echt voor een positieve beweging en helderheid. Ik ben je echt dankbaar. Ik bel je snel weer. Heel veel liefs en nogmaals bedankt.




Ervaring van J. met medium Micha   Ervaring van J. met medium Micha   Ervaring van J. geplaatst op 13 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Wow. Jouw liefdesenergie heeft weer flow gebracht tussen ons. Ongelofelijk binnen twee weken heeft er een positieve shift plaatsgevonden. Super bedankt. Ik neem weer zo snel mogelijk contact op. Liefs x.




Ervaring van Vlinders met medium Micha   Ervaring van Vlinders met medium Micha   Ervaring van Vlinders geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Dank je wel lieve Micha voor de energie. Doordat je de blokkades hebt weggehaald heeft hij out of the blue contact opgenomen om af te spreken. Na twee jaar eindelijk weer gezien. Wordt vervolgd. Liefs x.




Ervaring van J. met medium Micha   Ervaring van J. met medium Micha   Ervaring van J. geplaatst op 3 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Heel mooi gesprek gehad .beveel haar aan .




Ervaring van Annie met medium Micha   Ervaring van Annie met medium Micha   Ervaring van Annie geplaatst op 1 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve vrouw. Geeft vertrouwen en werkt met veel liefde en toewijding. Dank je wel. Fijne dag x.




Ervaring van J. met medium Micha   Ervaring van J. met medium Micha   Ervaring van J. geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Super dankbaar lieve Micha, de energie heeft echt een positief en kalmerend effect op ons beide. Ik bel je snel weer. Liefs x.




Ervaring van Jo met medium Micha   Ervaring van Jo met medium Micha   Ervaring van Jo geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Hi Micha, zoals beloofd een review van de vrouw met de koppige connctie. Ik heb vertrouwen over wat je aangaf over het contact en dat hij zijn ego gaat loslaten omdat hij moe is van zichzelf haha. ik bel je snel.




Ervaring van J. met medium Micha   Ervaring van J. met medium Micha   Ervaring van J. geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha,
Wauw wat ben jij goed.
Je bent super eerlijk, super lief en je weet alles te beschrijven zoals het ook is.
Ik ga je op de hoogte houden.
Heel veel liefs XXXX.




Ervaring van M met medium Micha   Ervaring van M met medium Micha   Ervaring van M geplaatst op 29 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha heel lief en behulpzaam. Heeft mij veel geholpen. Zeer dankbaar. Veel liefs Priscilla .




Ervaring van Priscilla met medium Micha   Ervaring van Priscilla met medium Micha   Ervaring van Priscilla geplaatst op 14 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha ken ik al meer dan 10 jr.
Ik vind haar erg goed,tot nu toe is veel uitgekomen wat zij in haar kaarten zag.
Het enige wat ik jammer vind is dat vergeleken met vroeger zij nu minder online is.




Ervaring van Sandra met medium Micha   Ervaring van Sandra met medium Micha   Ervaring van Sandra geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Bedankt voor je mooie reading. Ik hou je op de hoogte. Liefs.




Ervaring van Brenda met medium Micha   Ervaring van Brenda met medium Micha   Ervaring van Brenda geplaatst op 6 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Dankjewel Micha, voor je zeer uitgebreide antwoord op mijn emailconsult, gisteren.
En dat je blokkade bij mij, als bij hem probeert weg te halen. Ontzettend lief.
Ik blijf ondanks jou uitgebreide antwoord met zoveel vragen zitten.
Dus, zal je zeker nog een keer benaderen.
Ontzettend bedankt. xx Karin.




Ervaring van Karin met medium Micha   Ervaring van Karin met medium Micha   Ervaring van Karin geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Je bent supergoed, thank you lieve Micha.

We houden contact.


Happy girl.




Ervaring van Happy girl met medium Micha   Ervaring van Happy girl met medium Micha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha, je bent de Max. Dank je voor alles.




Ervaring van vrouwke met medium Micha   Ervaring van vrouwke met medium Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha, voor mij ben je echt een TOP medium, moeders, supervrouw. Dank je wel voor ALLES lieverd. Uit de diepste vanuit mn hart. Thank you Micha. Happy Girl.




Ervaring van Happy girl met medium Micha   Ervaring van Happy girl met medium Micha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha, we hebben vandaag gesproken met elkaar. Ik stond perplex van wat U allemaal zag. Stil was ik. Ik hoop dat Uw voorspelling uit komt. Dat zal mij meer duidelijkheid geven. U bent direct en draait niet eromheen. Enorm bedankt voor uw woorden.




Ervaring van Naam soort met medium Micha   Ervaring van Naam soort met medium Micha   Ervaring van Naam soort geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha. Bedankt voor jouw uitgebreide mailconsult dat ik van jou heb mogen ontvangen. Ik had jou een naam en een vraag gegeven.Wow. Je hebt de persoon en de huidige situatie perfect omschreven. De nagel op de kop. Ook al heb ik jou niet gesproken, ik vind jou een hele lieve dame. Je voelt haarscherp en heel zuiver aan. Heel erg onder de indruk hoe je de dingen omschrijft en brengt. Alle sterren van de hemel zijn nog te weinig om een welgemeende dank te brengen naar jou. Lieve groet.




Ervaring van S. met medium Micha   Ervaring van S. met medium Micha   Ervaring van S. geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha, veel dank voor de mooie en oprechte reading, u bent zo begripvol en eerlijk. Geen vraag is teveel voor Micha. Ze helpt mij en mijn man met healing op afstand. Ik bel Micha vaak, ze is een top medium en healer. Veel liefs Micha.




Ervaring van Anoniem met medium Micha   Ervaring van Anoniem met medium Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha is een TOP medium .X.




Ervaring van nd met medium Micha   Ervaring van nd met medium Micha   Ervaring van nd geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha geeft altijd duidelijk aan hoe de vork in de steel zit, zeer goed met invoelen en je goeie handvaten aan te reiken, ga zo door. ik spreek je al ruim 2 jaar en altijd tevreden geweesr met je reading, houdt je ook niet onnodig aan de lijn, ga zo door lieve Micha

Your fan .




Ervaring van Your fan met medium Micha   Ervaring van Your fan met medium Micha   Ervaring van Your fan geplaatst op 20 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha is top. Ongelooflijk iedere keer opnieuw sta ik perplex .




Ervaring van DN met medium Micha   Ervaring van DN met medium Micha   Ervaring van DN geplaatst op 21 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha, bedankt voor je snelle, uitgebreide en lieve reactie op mijn email. (Van donderdag) Gelukkig wist je nog wie ik was. Heel heel erg bedankt voor het helpen met de blokkade. Ik hoop zo erg dat het gaat helpen om het weer te laten stromen tussen ons en hem uit zijn angsten helpt. Ik hou je op de hoogte als ik iets hoor en wanneer ik in nl ben bel ik je. Veel liefs .




Ervaring van Meisje anoniem met medium Micha   Ervaring van Meisje anoniem met medium Micha   Ervaring van Meisje anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha voelt de dingen zeer goed aan zoals ze zijn, het is een super lieve dame, die zegt wat ze aanvoeld een echt toppertje, zeker de moeite waard.
Dank je wel Micha je bent de max .




Ervaring van Schuurtje met medium Micha   Ervaring van Schuurtje met medium Micha   Ervaring van Schuurtje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Sow ik sta nog steeds perplex na de Reading van straks. Je kon tot in detail beschrijven hoe ik me voelde en wat er speelt, zonder iets te zeggen. Je bent een topper.




Ervaring van J met medium Micha   Ervaring van J met medium Micha   Ervaring van J geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  wouw , Micha , je zat er knal op bij het bekijken van de foto's , je hebt me zeer sterk verbaast en alles wat je zei klopte .
je bent ook zeer lief en leuk om mee te praten .




Ervaring van Ikke met medium Micha   Ervaring van Ikke met medium Micha   Ervaring van Ikke geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Dag Micha,

Wat een mooi cadeau u te mogen spreken net voor het eindejaar.

Als het zo loopt zoals u meld, dan heb ik geen woorden meer. Maar momenteel kon ik het niet laten aan u te melden dat ik dankbaar ben.

Liefs Marijke.




Ervaring van Marijke met medium Micha   Ervaring van Marijke met medium Micha   Ervaring van Marijke geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha, je bent zo'n lieve en toffe vrouw. Je beschreef mij en zijn karakter tot in de details.twee ijzerenstaven hahaha.
Je bent een meerwaarde op de lijn. Een echte aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Micha   Ervaring van Anoniem met medium Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha is echt aan te raden, heb juist een consult per email gedaan en nog geen 5 min later had ik al antwoord. Zo snel en goed en duidelijk. Als het uitkomt laat ik zeker iets weten. Dank je lieve Micha.




Ervaring van Sonia met medium Micha   Ervaring van Sonia met medium Micha   Ervaring van Sonia geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Je bent top Micha, je zag alles zonder dat ik iets hoefde te zeggen.
Bel je graag weer xx.




Ervaring van R met medium Micha   Ervaring van R met medium Micha   Ervaring van R geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  4 Woorden: ZIJ HEEFT EEN GAVE.




Ervaring van Nunu met medium Micha   Ervaring van Nunu met medium Micha   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha,
Bizar hoeveel je uit 1 foto kon halen over zowel mij als de persoon die op de foto stond. Ik stond er zelf niet eens op. Ik was echt bloooown away van de hoeveelheid details die je gegeven hebt op basis van de meest minimale informatie die ik aan je gegeven heb. Nu al een enorme steun voor mij geweest. Ik ben enorm benieuwd of je mooie voorspellingen uit gaan komen. :-).




Ervaring van Stephanie met medium Micha   Ervaring van Stephanie met medium Micha   Ervaring van Stephanie geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve liefste Micha, waar zal ik beginnen.ik bel je nu al een hele tijd, telkens opnieuw spreek je me moed in om vol te blijven houden, je zegt en blijft het elke keer opnieuw zeggen dat het goed komt met . Ik blijf je vertrouwen. Je ziet de dingen juist en voelt me supergoed aan. Tevens zie je de blokkades en werk je daar op, dankjewel. Dankjewel dat je er elke keer weer voor me bent en wat we al samen beleeft hebben cfr maandag. Micha is een aanrader om te bellen. Veel liefs C.




Ervaring van C met medium Micha   Ervaring van C met medium Micha   Ervaring van C geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha, je had vorig jaar een voorspelling gedaan die ik niet kon geloven, maar wel wou geloven. Deze voorspelling is uitgekomen, ik kan mijn geluk niet vatten op dit moment, maar ik ben blij dat jij er bleef in geloven en mij ook moed gaf. duizend maal dank.




Ervaring van vrouwke met medium Micha   Ervaring van vrouwke met medium Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Prachtig geweldig je voelde me goed aan. ik hoop.echt op het verdere vervolg .liefs stefanie.




Ervaring van Ste met medium Micha   Ervaring van Ste met medium Micha   Ervaring van Ste geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden