Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Jana
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Heb jou vanochtend mogen spreken in een woord: Top.




Ervaring van A. met medium Jana   Ervaring van A. met medium Jana   Ervaring van A. geplaatst op 2 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Hallo Jana, wat ben jij goed en echt heel eerlijk. Je bent echt een aanwinst op de lijn en voelde alles heel goed en direct aan. Liefs Christelle.




Ervaring van C met medium Jana   Ervaring van C met medium Jana   Ervaring van C geplaatst op 29 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  heyyy Jana super lief en altijd een lach
en je kaarten wow jana die zijn niet te evenaren super
dank je wel voor jou steun en kracht
tot snel.




Ervaring van marion met medium Jana   Ervaring van marion met medium Jana   Ervaring van marion geplaatst op 5 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Hey Jana, ik wou je super hard bedanken voor de antwoorden die je mij gegeven hebt. het heeft mij een enorme boost gegeven om verder te gaan. Je hebt zoveel raakpunten naar boven gehaald. Je bent echt super goed. dank u vanuit mijn hart ik bel je zeker nog terug.




Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy geplaatst op 23 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Bedankt om mij terug wat hoop te geven, hoe moeilijk het nu ook is. ik weet dat er licht aan het eind van de tunnel is. Merci hiervoor, zie uit naar de volgende keer. Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Jana   Ervaring van Nathalie met medium Jana   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Ik had enorm vele vragen en ze zijn allen beantwoord. Eigenlijk wel spijtig dat mijn krediet op was. Maar ik ga zeker nog eens terug bellen. Een zeer goed medium.




Ervaring van op zoek naar een groeten liefde met medium Jana   Ervaring van op zoek naar een groeten liefde met medium Jana   Ervaring van op zoek naar een groeten liefde geplaatst op 19 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Jana, ik heb je onlangs gesproken een beetje in paniek. Wat was ik blij dat ik jou trof, je bent een supertalent. Enkele dagen later was je voorspelling uitgekomen en stond mijn geliefde terug voor de deur.




Ervaring van Sunshine met medium Jana   Ervaring van Sunshine met medium Jana   Ervaring van Sunshine geplaatst op 8 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  ik had u vandaag gesproken en ben erg nieuwsgierig naar wat er uit zal komen.
bedankt!




Ervaring van babygirl met medium Jana   Ervaring van babygirl met medium Jana   Ervaring van babygirl geplaatst op 14 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Jana dank u wel voor de fijne gesprek,ik zal zeker u raad volgen en hopen op een happy and tegen augustus/september! ik houd u op de hoogte xxx




Ervaring van een vrouwke met veel geduld met medium Jana   Ervaring van een vrouwke met veel geduld met medium Jana   Ervaring van een vrouwke met veel geduld geplaatst op 8 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  hoopvol maar de eerste voorspelling is uitgekomen ik ben mijn opleiding juist begonnen en heb werk .
super




Ervaring van petra met medium Jana   Ervaring van petra met medium Jana   Ervaring van petra geplaatst op 5 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Waauw jij bent super het eerste is al uitgekomen, nu op naar de rest.




Ervaring van petra met medium Jana   Ervaring van petra met medium Jana   Ervaring van petra geplaatst op 20 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Lieve Jana, je woorden zijn steungevend je geeft mooie inzichten ik kan er weer in geloven dank je
veel liefs




Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy geplaatst op 4 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Jana,
Ik wil je toch even laten weten van al de nieuwe die ik gebeld heb, voel ik me bij jouw het meeste thuis. Je warme zachte rustellende stem, gaf me zoveel kracht. Dankjewel jonge dame je raakte me op een hele aangename wijze.

Dikke kus Marlies




Ervaring van Marlies met medium Jana   Ervaring van Marlies met medium Jana   Ervaring van Marlies geplaatst op 4 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Jana

Ik vind je een warme lieve dame, dank je wel voor al je mooie woorden.
Tot later weer x




Ervaring van A.M met medium Jana   Ervaring van A.M met medium Jana   Ervaring van A.M geplaatst op 28 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden