Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Hope
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Hi Hope, Ik wil je bedanken voor jou steun, begrip , wijsheid , adviezen , en dat je er voor mijn bent. Je heb me ogen geopend dat ik dingen ook anders kan zien en dat ik niet altijd alles zo negatief zie wat onze relatie betreft. Ik kijk en denk nu veel meer positief , en dat komt door jou. Door jou is onze relatie veel beter geworden ik heb veel meer vertrouwen gekregen , en met ons gaat nu beter dan ooit. Ik bel je snel. liefs xx.




Ervaring van Anneke met medium Hope   Ervaring van Anneke met medium Hope   Ervaring van Anneke geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope, je bent een topper op deze lijn. Zonder iets te zeggen weet jij zoveel te vertellen over personen en alles klopt tot in de puntjes. Verleden, heden en toekomst je weet het allemaal. Ik heb veel tips van je gehad en ga mijn huis zeker reinigen. Ik ga je weer bellen. Lieve groet.




Ervaring van Faatje met medium Hope   Ervaring van Faatje met medium Hope   Ervaring van Faatje geplaatst op 3 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope, op aanraden jou voor het eerst gebeld. vorige week ik was wat sceptisch maar nu overtuigd. De details die jij mij verteld hebt zijn verbluffend dank voor je steun.
Liefs een grote Fan.




Ervaring van Suzan met medium Hope   Ervaring van Suzan met medium Hope   Ervaring van Suzan geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Fijn je na al die tijd zonet nog eens te kunnen spreken. ik neem spoedig terug contact met jou op. Een heel fijne dag.




Ervaring van Krista met medium Hope   Ervaring van Krista met medium Hope   Ervaring van Krista geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope
Ongelofelijk goed consult gehad. Ik moest je niks vertellen je zag mijn situatie zo goed. Het klopte ook wat je zei over mijn vriend, ik ga jou vaker contacteren
You are the best. Ik kijk heel erg uit nr jou.voorspelling ,maar daar twijfel.ik niet aan al de rest klopte als een bus .
You are the Best ben blij dat ik je op mediums.nl gevonden heb.

Lieve groet Anne.




Ervaring van Anne met medium Hope   Ervaring van Anne met medium Hope   Ervaring van Anne geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Liefste Hope,

Ik ben helemaal ontroerd door jou reading. Alles klopt tot in de kleinste puntjes. Ongelofelijk hoe jij de dingen in beelden zoals jezelf zegt voorbij ziet komen.

Je hebt me weer kracht gegeven. Je bent een fijn gevoelige vrouw met een zeer lief karakter. Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Een echte kanjer. Ik ga je zeker adviseren bij mijn vrienden.

Ik bel je snel weer.




Ervaring van Colinda met medium Hope   Ervaring van Colinda met medium Hope   Ervaring van Colinda geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Heel veel dank voor de legging, u hebt alles volledig juist gezien. ik weet genoeg en ben heel goed geholpen.




Ervaring van Iemand met medium Hope   Ervaring van Iemand met medium Hope   Ervaring van Iemand geplaatst op 4 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Dank je wel voor de snelle babbel zojuist. Ik bel je in de loop van deze week of begin volgende week wel terug. benieuwd wat er nog allemaal op mijn pad komt. Een babbel met jou is altijd een beetje thuiskomen, jij bent een van de super madammen op deze lijn. ik stuur je heel veel licht en vele groetjes.




Ervaring van k met medium Hope   Ervaring van k met medium Hope   Ervaring van k geplaatst op 25 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Liefste Hope, bij deze wil ik je nog eens bedanken voor al de steun. Moed om er in te geloven om verder te gaan en je eerlijke antwoorden in mijn zeer donkere periode. Dikke Merci, C.




Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel geplaatst op 20 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Paragnoste Hope, dank je wel. Je hebt me de nodige moed gegeven om weer door te gaan. Deze morgen vroeg uit de veren en weer volle moed aan het werk gegaan. Dank voor alle steun die ik aan je heb Hope.




Ervaring van Josje met medium Hope   Ervaring van Josje met medium Hope   Ervaring van Josje geplaatst op 15 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  ik viel helaas net weg. Bedankt voor het fijne gesprek. Ik vertrouw je op je woord en ik zal erin geloven en geduld hebben.




Ervaring van N met medium Hope   Ervaring van N met medium Hope   Ervaring van N geplaatst op 14 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Dank je wel voor het super fijne gesprek, dit was echt thuiskomen met alles wat me bezighoudt, je bent een supermadam, ik bel je zeker terug als er iets in de situatie veranderd !!!




Ervaring van krista met medium Hope   Ervaring van krista met medium Hope   Ervaring van krista geplaatst op 8 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Ik wilde je nog heel erg bedanken voor alle dingen die je me hebt gezegd. Als ik het mag geloven gaat dit een heel mooi jaar worden voor mij. En de situatie die je beschreef over een man klopte als een bus. Je bent een hele goede Hope! Ga zo door! Lieve groeten.




Ervaring van Chantal met medium Hope   Ervaring van Chantal met medium Hope   Ervaring van Chantal geplaatst op 25 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Hope, een gelukkig, voorspoedig maar vooral gezond 2015. Bedankt voor je lieve consulten, ik heb er wat aan en ik blijf erin geloven. We blijven positief en geven de moed niet op.
Veel liefs, N.




Ervaring van N. met medium Hope   Ervaring van N. met medium Hope   Ervaring van N. geplaatst op 6 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope , ik heb juist jou mailtje gelezen ... dank u wel voor de uitgebreide uitleg en de details die je gaf , het is duidelijk dat je er uw tijd voor genomen hebt echt fijn zo ! Ik vertrouw op uw woorden en wens je nogmaals een fijne nieuwe jaar

lieve grt




Ervaring van anoniem met medium Hope   Ervaring van anoniem met medium Hope   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Hope is the best, happy 2015!




Ervaring van C met medium Hope   Ervaring van C met medium Hope   Ervaring van C geplaatst op 30 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Hope,
Bedankt, jij die me volgt op mijn lange tocht, jij die er steeds is als het eens minder gaat.
Dankjewel omdat je er bent voor me als ik je nodig heb, je loodst me door deze moeilijke periode .
Jij bent TOP evenals je readings.
C




Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel geplaatst op 17 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope,
Dank je voor er steeds voor mij te zijn.
mooie reading
tot hoors
Ch




Ervaring van Ch met medium Hope   Ervaring van Ch met medium Hope   Ervaring van Ch geplaatst op 18 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope , ik viel inèèns weg wat spijtig ! je hebt zoveel kunnen zeggen op een korte tijd een heel goede beschrijving van de situatie en over die persoon waarvoor ik u belde , top ! Bedankt ik heb er nu meer vertrouwen in x




Ervaring van anoniem met medium Hope   Ervaring van anoniem met medium Hope   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope,

Bedankt voor het consult. Het voelde allemaal erg vertrouwd aan en ik heb opnieuw hoop in de goede afloop van dingen. Je voelt het goed aan. Ook de andere partij, kan ik zeker plaatsen! Ik ben je zeker weer! Lieve groetjes, L




Ervaring van Lies met medium Hope   Ervaring van Lies met medium Hope   Ervaring van Lies geplaatst op 11 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Hope,
Vandaag 30 mei heb ik je voor het eerst gesproken en een kort consult gehad. Nou ik kan alleen maar zeggen dat je je naam eer doet. Hoop dat heb ik weer gekregen en mijn twijfels die ik had over mijn relatie zijn voor nu weg. Dit gesprek met jou heeft mij zeker veel goeds gedaan. De toekomst heeft mooie verwachtingen voor mij en daar geloof ik in. Dankjewel voor jouw korte en krachtige energieke consult je hebt zoveel voorspeld en ik hoop je op een goed moment weer te kunnen spreken.

Groetjes van Lilian




Ervaring van Lilian met medium Hope   Ervaring van Lilian met medium Hope   Ervaring van Lilian geplaatst op 30 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Hope,ji bent gewoon een Superkanjer!!!xxx




Ervaring van de betrokken mama met medium Hope   Ervaring van de betrokken mama met medium Hope   Ervaring van de betrokken mama geplaatst op 8 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope, wou je nog eens dankje zeggen voor alles en tot mails.
Liefs Ch




Ervaring van Ch met medium Hope   Ervaring van Ch met medium Hope   Ervaring van Ch geplaatst op 9 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Hope, ik wil je bedanken voor de lieve, opbeurende woordjes. Soms heb ik dat wel eens nodig. Ik kan mij wel vinden in wat je schrijft en er zijn toch al wat zaken uitgekomen. Je zegt het zoals het is, gewoon eerlijk en dat heb ik graag. Ik blijf geloven in een goede afloop en een nieuwe start maar eerst een beetje afstand houden en wat zorg dragen voor mezelf. Dikke knuffel




Ervaring van N. met medium Hope   Ervaring van N. met medium Hope   Ervaring van N. geplaatst op 18 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Hoi lieve Hope

Ik wou even laten weten dat de voorspelling van dat er een verhuizing voor mij in de kaarten lag is uitgekomen,ik krijg binnenkort de sleutel van me eigen huisje,alleen het andere op liefdesgebied laat wel lang op zich wachten,maar ik blijf geduld en vertrouwen er in houden

Liefs Evelien




Ervaring van evelien met medium Hope   Ervaring van evelien met medium Hope   Ervaring van evelien geplaatst op 9 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Dank je wel hoor! Fijne consulente, lekker kletsen en adviezen




Ervaring van Kriszta met medium Hope   Ervaring van Kriszta met medium Hope   Ervaring van Kriszta geplaatst op 8 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope, thanks voor de reading heel veel dingen voel ik ook zo aan en natuurlijk hou ik je op de hoogte...jij ben nu ook een stuk van mijn leven.You are the Best! fijne dag c




Ervaring van c met medium Hope   Ervaring van c met medium Hope   Ervaring van c geplaatst op 4 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope, Reading past zo goed in het kader van wat er nu afspeelt, hoop ook dat het de positieve richting uit gaat. Blijf er in geloven. Thanks, Geniet ook van het weekje. En tot Emails C




Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel geplaatst op 16 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope, ja inderdaad zo voel ik het ook aan voor het moment. heb super veel geduld maar eens te ver....ga zeker nog eens alles op een rijtje zetten. tot emails. Lieve knuffel c




Ervaring van c met medium Hope   Ervaring van c met medium Hope   Ervaring van c geplaatst op 24 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope
Dank je wel voor de e-mailconsulten was top, wat er in stond zal ik ten rade nemen,het is afwachten voor me,maar denk dat ik echt op afstand ga proberen te blijven zodat hij wakker wordt. Hartje zegt ja ik wil verder met hem maar verstand zegt laat niet sollen met je. Fijne avond C




Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel geplaatst op 14 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope

Heb een aantal weken geleden een emailconsult gedaan,en wat er in stond gaf me weer hoop,nu is het afwachten voor me,maar lees elke dag de email en dan geloof ik er weer in dat alles goedkomt,dank je wel




Ervaring van evelien met medium Hope   Ervaring van evelien met medium Hope   Ervaring van evelien geplaatst op 1 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Bedankt Hope, je kan heel duidelijk aangeven hoe de situatie gaat verlopen, het klink allemaal heel aannemelijk en realistisch. Ik bel je zeker nog terug tot alles op zijn pootjes valt.




Ervaring van Marc met medium Hope   Ervaring van Marc met medium Hope   Ervaring van Marc geplaatst op 17 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope, je hebt een vlotte babbel maar ik heb de boodschap begrepen! ik blijf erin geloven en Hope ik dat ik je over een aantal maanden weer mag spreken maar dan met beter nieuws.
bedankt voor je inzichten en je heldere doch vlotte uitleg!
ik spreek je zeker nog.....

gr. ARL




Ervaring van ARL met medium Hope   Ervaring van ARL met medium Hope   Ervaring van ARL geplaatst op 27 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope,
Dankjewel voor je eeuwige geduld met mijn steeds terugkomende vraag. Ik ben dan ook blij met wat je in de kaarten kan lezen, dat sterkt me enorm. Liefs C




Ervaring van Van der Wielen Christel met medium Hope   Ervaring van Van der Wielen Christel met medium Hope   Ervaring van Van der Wielen Christel geplaatst op 22 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope,
Ik heb je mails nu al meerdere malen gelezen. En als ik weer wat in de put zit, lees ik ze weer eens door en voel me dan heel wat beter. Je hebt me wel duidelijk gemaakt dat er nog een lange weg is af te leggen maar dat alles in orde komt. Blijf er in geloven. Dikke knuffel C.




Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel met medium Hope   Ervaring van Christel geplaatst op 14 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden