Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Blavatski
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Lieve mevrouw Blavatski, ik heb U gisteren gesproken. Heel veel wat U mij heeft verteld klopte gewoon. Ik was erg onder de indruk van U, dat U heel rustig was en dat op mij overbracht. Geduld is een schone zaak. Ik ga U zeer zeker nog een keer bellen al is het alleen om te praten. Groetjes een Leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met medium Blavatski   Ervaring van Leeuwtje met medium Blavatski   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Lieve Mv.Blavatski,
Hoe gaat het met u??Ik zie u niet zo vaak meer online.
Ik wilde u laten weten,dat u van al uw uw collega's de beste en eerlijkste bent.
ZEer zuiver.
U had het vanaf het begin al bij
het rechte eind.
Nu,na bijna 8 maanden kan ik het pas geloven.Want ook op de Ambassade werd mij meegedeeld dat mijn innig-geliefde overleden is.
Daardoor had ik destijds ook 2x gedroomd dat ik het alleen aan U moest vragen.na uw antwoord droomde ik een bevestiging.
U bent de bovenste beste. Het ga u goed.
Ik hoop dat de 5 sterren er allemaal goed op komen te staan.Deze 5 sterren staan voor 1000000..




Ervaring van Vrouw met vermiste geliefde. met medium Blavatski   Ervaring van Vrouw met vermiste geliefde. met medium Blavatski   Ervaring van Vrouw met vermiste geliefde. geplaatst op 15 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Miljarden sterren zijn niet genoeg.Eerlijke,zuivere Dame bent U .En zo vol liefde en meeleven.Ere wie ere toekomt.
Ons laatste telefonische en schrijftelijke consult was enkele weken geleden.De volgende morgen werd ik weer wakker met een voorspellende DROOM.
De nuances zijn mijn en uw geheim.Die vertel ik verder aan niemand.Maar in die DROOM werd bevestigd onomstotelijk bewezen wat u zei.
Voorafgaande aan ons consult had ik dus 2 voorspellende DROMEN waarin U werd aangeraden.Maar in de betreffende DROMEN was u een-en-al puurheid.
Dank u zeer hartelijk,sympathieke Dame,ook voor de wijze waarop u in staat bleek om mij het diep-treurige nieuws mee te delen.Zoals u altijd bijzonder goed deed.
Want ik ken u al lang en wat houd ik veel van u.Wat dapper van u om de waarheid te durven zeggen.Hoe bijzonder : dat u dat dan ook zo goed brengt.
U ben ik altijd dankbaar.




Ervaring van Vrouw. met medium Blavatski   Ervaring van Vrouw. met medium Blavatski   Ervaring van Vrouw. geplaatst op 28 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Dank u voor het mooie consult gisteravond met de ja/nee kaart. Vervolgens de hartverwarmende en kippenvel gevende voorspelling. U zat er precies op, dank en tot gauw bellens.




Ervaring van Bezorgde dame gister met medium Blavatski   Ervaring van Bezorgde dame gister met medium Blavatski   Ervaring van Bezorgde dame gister geplaatst op 19 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Zeer vriendelijke Dame,zuiver en goed-bedoelend:: van maandag-op dinsdag-nacht droomde ik bij het ontwaken over u : in uw goede uitstraling die ik altijd van u hoor en zie.Maar deze nacht bij het ontwaken droomde ik weer over u.
Omdat u zo gewetensvol en juist werkt,denk ik dat ik aan U vragen ga stellen over mijn vermiste vriend.
Hartelijke groeten van ::vrouw-in-de-rouw.
5 sterren staan er : dat moeten er 9000000000000 zijn.




Ervaring van vrouw met de vermiste  vriend.. met medium Blavatski   Ervaring van vrouw met de vermiste  vriend.. met medium Blavatski   Ervaring van vrouw met de vermiste vriend.. geplaatst op 27 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Jammer dat Mw Blavaski niet online is. Goede kaartlezeres en duidelijke vporspellingen deed zij voor mij. Alles kwam uit tot in details.




Ervaring van Noea met medium Blavatski   Ervaring van Noea met medium Blavatski   Ervaring van Noea geplaatst op 7 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Als ik u een waarheid hoorde zeggen die ik echter niet graag wilde horen. was u altijd zo eerlijk deze waarheid TOCH te zeggen : echter u zei die waarheden in hun eigen eerlijke,ware kaders,perspectieven enz.Daardoor verkreeg ik dan de juiste
inzichten,waardoor ik goed met deze waarheden kon leven en er zelfs juist heel blij mee was.
Hartelijk dank voor voor ALLES en uw toewijding .
KON IK U MAAR 1000 STERREN GEVEN .




Ervaring van Mevrouw ''Zing-en schrijf-graag'' met medium Blavatski   Ervaring van Mevrouw ''Zing-en schrijf-graag'' met medium Blavatski   Ervaring van Mevrouw ''Zing-en schrijf-graag'' geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Lieve Mevrouw Blavatski,
wat bent u toch knap.Of moet ik zeggen : wat een fantastische samenwerking heeft u met uw uitstekende gidsen.
En u ent zo integer,liefdevol en eerlijk.
Vaak belde ik naar u en u [ uw Gidsen ] had[den] altijd gelijk. En als die eerlike waarheid soms niet de waarheid was die ik hoopte te horen van u,dan bracht u deze waarheid naar WAARHEID in een eerlijke context ,een eerlijk perspectief of in een waar geheel.Na levenslange intensieve ervaringen met vele Paragnosten val ik alleen nog op U terug.U vertrouw ik geheel .En uw Gidsen wijzen mij via U de juiste wegen.Enz.
Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en liefde en eerlijkheid en waarheden.
Het ga u goed. De sociale schrijf-en-zang-liefhebster.




Ervaring van Elsa met medium Blavatski   Ervaring van Elsa met medium Blavatski   Ervaring van Elsa geplaatst op 10 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  lieve Mevrouw Blavatski, wat heeft u weer goed aan mij gedaan. Ik heb tranen in mijn ogen van dankbaarheid.
Ik zat maanden lang over veel dingen te piekeren,maar nu heb ik weer perspectief.
Juist omdat mijn ervaring met u is,dat,best vaak situaties te ingewikkeld voor ons allebei zijn.Maar voor uw Gids is niets te ingewikkeld.Wat uw Gidsen zeggen is WAAR.Hun uitspraken waren altijd JUIST.
En u straalt ook zo veel welwillendheid uit . U help zo graag.
Dat vind ik ook zo fijn.
Hartelijke groeten van de pakjes-vrouw.




Ervaring van De vrouw van het pakje. met medium Blavatski   Ervaring van De vrouw van het pakje. met medium Blavatski   Ervaring van De vrouw van het pakje. geplaatst op 14 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Lieve Mevrouw Blavatski, u bent zo eerlijk, betrokken en duidelijk.
Inmiddels had ik enkele sessies met u mogen hebben. En paar keer waren wij allebei verbaasd over wat Uw Gids voorspelde. Maar ja de betreffende voorspellingen kwamen wel allemaal uit.
Bovendien kwamen de voorspellingen en adviezen in sterke mate in mijn voordeel. Een enkele keer was het ingewikkeld, maar de uitkomst was super-verblijdend.
Ik hoop nog heel lang van uw dienstbaarheid te mogen gebruikmaken. En vele anderen met mij, alle liefs en goeds.




Ervaring van anoniempje. met medium Blavatski   Ervaring van anoniempje. met medium Blavatski   Ervaring van anoniempje. geplaatst op 22 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Mevrouw Blavatski.
Ik heb u net gebeld of er een gunstig oplossing zou komen dit jaar nog betreffende de erkenning en liefde voor mijn dochter van haar vader. U zei ja. Ik hoop dat ik u overmorgen mag berichten dat uw voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van N.B. met medium Blavatski   Ervaring van N.B. met medium Blavatski   Ervaring van N.B. geplaatst op 30 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Mevrouw Blavatski.
Ik heb u net gebeld of er een gunstig oplossing zou komen dit jaar nog betreffende de erkenning en liefde voor mijn dochter van haar vader. U zei ja. Ik hoop dat ik u overmorgen mag berichten dat uw voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Larwa met medium Blavatski   Ervaring van Larwa met medium Blavatski   Ervaring van Larwa geplaatst op 30 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Wat was ik weer blij met onze laatste sessie. En wat wat mis ik u nu gedurende enkele dagen. Met het schrijven van een getuigenis wilde ik wachten tot ALLE dingen die u voorspelde waren uitgekomen. En dat is inmiddels zo. Enkele ''dingen'' gebeurden al ongelooflijk razend-snel na ons gesprek. Die vele andere''dingen''nu ook. Het is super-knap, dat U in zo'n korte tijd zo diep en precies en zo volledig wilt en KUNT zijn. U woekert met de tijd. Ik merk over-duidelijk dat u uw clienten het aller-beste gunt en probeert mee te geven. Daarbij bent u ook 100% eerlijk. U bent een volstrekt lieve vrouw met verantwoordelijkheidsgevoel en toewijding. U zet zich volledig in. U bent helder en duidelijk, daarbij geheel betrouwbaar en vol toewijding. Alsmede zo betrokken en zo correct. Voor een ''leek' bent u toch duidelijk. O, wat ben ik blij met u!! En al zo lang.




Ervaring van Een dankbare,onzekere vrouw. met medium Blavatski   Ervaring van Een dankbare,onzekere vrouw. met medium Blavatski   Ervaring van Een dankbare,onzekere vrouw. geplaatst op 28 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Hartelijk dank, Mevrouw Blavatski. Ik weet dat u graag helpt, u doet dat prima en efficient!. Een 1000-sterren-groet van de Dankbare vrouw.




Ervaring van Dankbare vrouw. met medium Blavatski   Ervaring van Dankbare vrouw. met medium Blavatski   Ervaring van Dankbare vrouw. geplaatst op 11 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Wat ben ik elke keer opnieuw blij met Mevrouw Blavatski. Het bleek en blijkt me dat zij een door-en-door zowel goede als lieve vrouw is.Heel integer en to-the-point. Echt lief en gewetens-vol. Zeer serieus en bekwaam. Zeer verantwoordelijk.
Alles wat u zei was juist.
U bent heel bijzonder en ik heb veel respect en bewondering voor u.
Dank u wel voor ALLES.




Ervaring van een dankbare vrouw. met medium Blavatski   Ervaring van een dankbare vrouw. met medium Blavatski   Ervaring van een dankbare vrouw. geplaatst op 11 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Dank u wel voor uw positieve voorspelling. November is erg dichtbij, dus als ik echt mijn toekomstige partner tegenkom. Laat ik het zeker weten. Ik hoop dat u gelijk heeft!.




Ervaring van Norma met medium Blavatski   Ervaring van Norma met medium Blavatski   Ervaring van Norma geplaatst op 27 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Bedankt voor uw gesprek.




Ervaring van jose met medium Blavatski   Ervaring van jose met medium Blavatski   Ervaring van jose geplaatst op 23 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Ik ben altijd heel blij met Mevrouw Blavatski.Het gebeurde bovendien vaak,dat iets dat ik vroeg direct erna al uitkwam. Ongelooflijk! Fijn is ook,dat Ze duidelijk voor een ''leek'' uitlegt wat zij aan het doen is. Mevrouw is zeer serieus en betrokken,waarbij zij de aller- zuiverste waarheid boven tafel laat komen. Daarbij blijft ze ook nog kritisch op zichzelf. Deze lieve,rustige vrouw is heel bijzonder en ik raad haar ten zeerste aan. !Afz een onzekere vrouw.




Ervaring van Elsa met medium Blavatski   Ervaring van Elsa met medium Blavatski   Ervaring van Elsa geplaatst op 20 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Lieve Mevrouw Blavatski, ik ben heel blij met u dank u wel voor alles!!. Hartelijke groeten en beste wensen van Elsa.




Ervaring van Elsa met medium Blavatski   Ervaring van Elsa met medium Blavatski   Ervaring van Elsa geplaatst op 18 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Vorige week heb ik mevrouw Blavatski gesproken, ik wilde graag meer informatie over twee lopende sollicitaties. Mervrouw Blavatski was heel duidelijk met het antwoord, de eerste zou het niet gaan worden, de tweede zou positief uitpakken. De dag erna werd ik gebeld door de eerste, inderdaad geen positieve uitkomst. Weer een dag later kreeg ik, eerder dan was afgesproken, een telefoontje van de tweede sollicitatie. Ik ben aangenomen! Top hoor!.




Ervaring van esther met medium Blavatski   Ervaring van esther met medium Blavatski   Ervaring van esther geplaatst op 30 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Dank u wel voor de wijze woorden die uw voorspellingen begeleidden! Maar ook de toon en de intensiteit waarmee u een zin uitspak had ik PRECIES nodig.
Nu kan ik even vooruit!!
Dak u wel ook voor de dingen die u ook gedurende andere sessies zei,die exact juist waren. Ook vind ik het hel goed dat u uitlegt hoe u doet met de kaarten en wel zo dat een ''leek'' zich dat kan voorstellen.




Ervaring van onzekere verliefde. met medium Blavatski   Ervaring van onzekere verliefde. met medium Blavatski   Ervaring van onzekere verliefde. geplaatst op 11 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Bedankt voor het gesprek!.Tot 2 keer toe heb je me precies hetzelfde verteld :) dat geeft toch hoop! Ik houd je op de hoogte. Liefs Petra.




Ervaring van Petra met medium Blavatski   Ervaring van Petra met medium Blavatski   Ervaring van Petra geplaatst op 28 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Mevrouw Blavatski het was fijn om met u te praten. bedankt voor uw wijze advies.




Ervaring van Audrey met medium Blavatski   Ervaring van Audrey met medium Blavatski   Ervaring van Audrey geplaatst op 7 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Dank je om mij de sterkte en bevestiging te geven dat het allemaal goed komt. ik bel je zeker terug, grtz




Ervaring van m met medium Blavatski   Ervaring van m met medium Blavatski   Ervaring van m geplaatst op 9 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Uw gidsen spreken altijd de waarheid mevrouw Blavatski en daar ben ik dankbaar om, want keer op keer bevestigen ze dat ik het in grote lijnen goed zie, ook al is de realiteit nog zo bizar...... Veel liefs van een grote fan die u vaak spreekt.




Ervaring van Danny met medium Blavatski   Ervaring van Danny met medium Blavatski   Ervaring van Danny geplaatst op 7 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Een tijdje geleden met haar gebeld... ze is heel duidelijk en overtuigd,
ik kon niet geloven wat ze me vertelde.... dat een jonger iemand met me ging flirten en ik daar niet op in moest gaan... ik kon me er totaal geen voorstelling van maken, maar ze had gelijk!!!!!!!
Ongelofelijk!




Ervaring van anoniem met medium Blavatski   Ervaring van anoniem met medium Blavatski   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Een warme en hartelijke dank aan u en uw gidsen. ..het was een uitzonderlijk mooie ervaring om naar u te mogen luisteren xxx




Ervaring van Simone met medium Blavatski   Ervaring van Simone met medium Blavatski   Ervaring van Simone geplaatst op 24 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Beste mevrouw Blavatski, dankjewel voor het gesprek, ik voelde me gehoord en begrepen. Ik kan nu niet zien dat het mogelijk is dat je voorspellingen uitkomen, maar ik zal heel erg blij zijn moest het zo lopen zoals je zei. Ik duim voor ons beiden, groetjes! Ile




Ervaring van ile met medium Blavatski   Ervaring van ile met medium Blavatski   Ervaring van ile geplaatst op 15 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Heel lieve dame, geeft uitleg over de kaarten op een zeer rustige en verstaanbare manier. Nu afwachten geblazen. Echt een aanrader !!




Ervaring van Marie-Thérèse met medium Blavatski   Ervaring van Marie-Thérèse met medium Blavatski   Ervaring van Marie-Thérèse geplaatst op 21 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Van harte dank lieve collega voor jouw prachtig gedicht voor ons, dit heeft ook mijn ziel diep geraakt.

Mieke




Ervaring van Mieke met medium Blavatski   Ervaring van Mieke met medium Blavatski   Ervaring van Mieke geplaatst op 1 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Geslaagd! u had gelijk! dank u wel!




Ervaring van anoniem met medium Blavatski   Ervaring van anoniem met medium Blavatski   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Lieve Mevrouw Blavatski,

Meermaals had ik jou aan de lijn, zoals gisteren, en weer waren uw voorspellingen juist. Hij voelde zich inderdaad goed en nam weer contact op, er is inderdaad een oplossing uit de bus gekomen. Je bent keigoed, bedankt voor je steun
Ik wens je veel licht en liefde




Ervaring van Ingrid met medium Blavatski   Ervaring van Ingrid met medium Blavatski   Ervaring van Ingrid geplaatst op 27 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Hoi,ik wou u even melden dat hij inderdaad weer contact gezocht heeft,zoals u zag gebeuren...hopelijk valt zijn keuze nu echt op mij en kunnen we eindelijk aan iets serieus samen werken.
Gr




Ervaring van anonieme met medium Blavatski   Ervaring van anonieme met medium Blavatski   Ervaring van anonieme geplaatst op 17 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Lieve Mevrouw Blavatski,
ik had je gebeld en je bracht zoveel rust en vertrouwen over zodat mijn verdriet zachter werd.
Je hebt me veel hoop gegeven voor de nabije toekomst, dank je wel!
Ik wens je veel licht en liefde toe




Ervaring van Ingrid met medium Blavatski   Ervaring van Ingrid met medium Blavatski   Ervaring van Ingrid geplaatst op 7 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Ik heb zojuist gesproken met mevrouw Blavatski, wat was dat fijn! Mevrouw Blavatski is een mevrouw die je tijdens het gesprek een gevoel geeft dat je gewoon rustig mag blijven ademhalen. Geen paniek en door haar rustig praten lukt dat ook. Het grootste probleem kwam direct aan de orde en daarin heeft ze me gerust gesteld. Ik hoop dat al haar voorspellingen uitkomen. Ze heeft me in ieder geval weer geloof in de toekomst gegeven en geloof in mezelf. Ik heb het ook zelf goed gezien. Dank u wel mevrouw Blavatski en graag tot horens!




Ervaring van Gerry met medium Blavatski   Ervaring van Gerry met medium Blavatski   Ervaring van Gerry geplaatst op 16 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden