Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Aylin
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Super! thnx




Ervaring van Leslie met medium Aylin   Ervaring van Leslie met medium Aylin   Ervaring van Leslie geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Ik spreek al een tijdje regelmatig met Aylin. ik heb wat moeite met vertrouwen houden hier en daar, is vandaag gebleken dat iets wat ze al vaker vertelt wederom echt klopt.
Heel fijn, dank je voor al je licht en helderheid!




Ervaring van Paas ei met medium Aylin   Ervaring van Paas ei met medium Aylin   Ervaring van Paas ei geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Aylin is super, je bent echt de liefste. xx M




Ervaring van Margret met medium Aylin   Ervaring van Margret met medium Aylin   Ervaring van Margret geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Topper ben je, spreek je al enige tijd lieve dame en wat een invoelend vermogen heb je, je voelt alles loepzuiver aan en je kan iemand zo goed omschrijven. Top. Ook je voorspellingen komen uit. Duizend sterren ben je waard lieverd. Liefs vanuit Belgie




Ervaring van carine nijs met medium Aylin   Ervaring van carine nijs met medium Aylin   Ervaring van carine nijs geplaatst op 11 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Aylin
Wat doe jij dat goed! Wowww je voelt het perfect aan! Hopelijk overwint hij zijn angst.
Thx!
Kat




Ervaring van Kat met medium Aylin   Ervaring van Kat met medium Aylin   Ervaring van Kat geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Aylin je bent echt een TOPPER van formaat. Heb je deze middag gesproken en je bent heel goed in details. Je gaf precies weer hoe de situatie ineen zit. Ik zal meer water drinken. Zo weet je misschien nog wie je deze middag heeft gebeld.




Ervaring van Anoniem met medium Aylin   Ervaring van Anoniem met medium Aylin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Beste medium Aylin. ik vind je erg goed, lief en ook oprecht tegenover mij. Soms komt de waarheid hard aan. Maar door jou weet ik dan wel waar ik aan toe ben.
Veel dank voor je duidelijke consults en waarnemingen.

Cato




Ervaring van Cato met medium Aylin   Ervaring van Cato met medium Aylin   Ervaring van Cato geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Vanavond voor het eerst Aylin gesproken en zonder informatie wist zij veel te vertellen over de persoon waar ik vragen over had en in welke situatie hij momenteel zit. Dit klopte allemaal !! Heel bijzonder.




Ervaring van Ineke met medium Aylin   Ervaring van Ineke met medium Aylin   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader!




Ervaring van Yvonne met medium Aylin   Ervaring van Yvonne met medium Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Bijna dagelijks heb ik je gesproken de afgelopen tijd.
Jij bent echt fantastisch! Je bent lief, geduldig grappig en gelukkig heb je ook nog gelijk!
Zonder jou hadden deze afgelopen weken er voor mij een stuk donkerder uitgezien.
Bedankt voor al je geduld en de fijne en verhelderende gesprekken.




Ervaring van N. met medium Aylin   Ervaring van N. met medium Aylin   Ervaring van N. geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Lieve Aylin
Ik bel je bijna elke dag voor een beetje een ingewikkelde situatie die momenteel aan de gang is. Elke keer sta je me bij en geef je me moed. Niets is je teveel. Alles klopt ook en kan ik zeker plaatsen. Je bevestigt mijn gevoel. Je bent zo lief en ik zou uren met je kunnen praten. Ik wil je hiervoor heel erg bedanken. Tot binnenkort.
Veel liefs, Nadya.




Ervaring van N.E. met medium Aylin   Ervaring van N.E. met medium Aylin   Ervaring van N.E. geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Lieve Aylin
Het was de eerste keer dat ik je belde, maar ik ben zo onder de indruk dat ik de eerste minuten na ons gesprek moest bekomen. Zo accuraat, zo duidelijk, nagels op de kop en dit enkel met een foto van mijn specifieke persoon. Je sprak zaken letterlijk uit zoals ik ze in bericht heb gekregen. Ik vind je gewoon fantastisch en zal je zeker nog bellen. Zoals ik je zei: je bent een aanwinst. Hartelijk bedankt, lieve Aylin. Ik bel je gauw weer terug.
Liefs. N.




Ervaring van N. met medium Aylin   Ervaring van N. met medium Aylin   Ervaring van N. geplaatst op 7 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Gisteren heb ik werkelijk een top gesprek gehad met Aylin.
Alles maar dan ook werkelijk alles klopte en nog belangrijker ze begreep mij maar ook mijn situatie die niet zomaar voor iedereen is te begrijpen om daar een helder en zuivere op te kunnen invoelen en te antwoorden.
Aylin ik vind je een mooi en oprecht mens die ook met hart en ziel voor iemand klaar staat.
Schrijf zelden een review voor iemand maar jij verdient het echt.
Veel liefs Saskia .




Ervaring van Saskia met medium Aylin   Ervaring van Saskia met medium Aylin   Ervaring van Saskia geplaatst op 7 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader.




Ervaring van Yvonne met medium Aylin   Ervaring van Yvonne met medium Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Echt een Topper.
Weet dingen die alleen ik weet.
Bedankt voor je tijd. Liefst xxx.




Ervaring van Brenda met medium Aylin   Ervaring van Brenda met medium Aylin   Ervaring van Brenda geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Ontzettend bedankt weer.
Voor de inzichten, het invoelen en me altijd op een lieve en respectvolle manier weer in mijn kracht zetten.

Lieve groet,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Aylin   Ervaring van Karin met medium Aylin   Ervaring van Karin geplaatst op 10 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Ik belde je net over mijn relatie en hoe ik me voel tot zijn familie.
Je hebt me heel veel rust gegeven en
mijn gevoel bevestigd dat ik niks moet doen waar ik niet achter sta.
Je bent helder en duidelijk en ziet de dingen zuiver en puur, alleen al met een naam.
Dank je wel.
Xxx H.




Ervaring van H met medium Aylin   Ervaring van H met medium Aylin   Ervaring van H geplaatst op 4 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Beste Aylin, ik heb je net gesproken en je niet kunnen bedanken.
Ontzettend bedankt. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Aylin   Ervaring van Karin met medium Aylin   Ervaring van Karin geplaatst op 1 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Wat een ontzettend zuivere waarnemingen heb je. Ik heb best wat ervaring met mediums, maar ik ben echt onder de indruk. Zeer goed afgestemd, scherp in waarnemingen, tot in detail. Een dikke vette 10.
Lieve groeten Jeanette van de val en de heks.




Ervaring van Jeanette met medium Aylin   Ervaring van Jeanette met medium Aylin   Ervaring van Jeanette geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  DANKJEWEL.
10-sterren.

Lieve groet,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Aylin   Ervaring van Karin met medium Aylin   Ervaring van Karin geplaatst op 11 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Wouw, ik stuurde een foto en het enige wat ze vroeg was mijn leeftijd, de rest wat ze zei zat er knal op. zeker een meerwaarde hier op de lijn.




Ervaring van AS met medium Aylin   Ervaring van AS met medium Aylin   Ervaring van AS geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Aylin,
Vandaag had ik een heel mooi gesprek met je. Je wist snel de juiste energie op te pakken en van daaruit mijn weg aan mij te laten zien. Het was vooral ook erg fijn dat je zo een goede gesprekspartner bent, dat je echt begrijpt wat het is waar ik mee heb te dealen. Die empathie plus je vooruitziende blik is voor mij goud waard. Dankjewel en hopelijk tot snel. Ik houd je zeker nog op de hoogte.




Ervaring van N met medium Aylin   Ervaring van N met medium Aylin   Ervaring van N geplaatst op 27 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Aylin lieve vrouw. zij voelt goed aan en zegt dingen, waarvan zij niet kan weten.
Aylin ik heb alle vertrouwen in dat de voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Nelly met medium Aylin   Ervaring van Nelly met medium Aylin   Ervaring van Nelly geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Lieve dame, voelt goed dingen aan.
Dankjewel voor het fijne gesprek.

Liefs, C.




Ervaring van C. met medium Aylin   Ervaring van C. met medium Aylin   Ervaring van C. geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Dankjewel voor je heldere mooie boodschappen. Ik vind je waarnemingen erg scherp. Ik ga je zeker terug bellen. Je hebt een bijzondere gave. Groetjes van de dierenvriend;).




Ervaring van I met medium Aylin   Ervaring van I met medium Aylin   Ervaring van I geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Deze dame heeft het zo bij het rechte eind. Ongelooflijk goed en zeer aangenaam om mee te praten. Het helpt als iemand zoveel kan invoelen zonder dat je teveel hoeft te vertellen.
Groeten van de dame van de huisnummers.




Ervaring van M met medium Aylin   Ervaring van M met medium Aylin   Ervaring van M geplaatst op 24 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Wauw. Amai deze dame heeft me versteld doen staan. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen maar daar twijfel ik niet aan. Bedankt en doe zo verder.




Ervaring van Cindy met medium Aylin   Ervaring van Cindy met medium Aylin   Ervaring van Cindy geplaatst op 19 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden