Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratismedium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismedium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer, puur en zuiver. De beste die ik ken. Liefs E




Ervaring van Eveline met medium John   Ervaring van Eveline met medium John   Ervaring van Eveline geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Bedankt lief bijzonder mens




Ervaring van earlybird met medium Romeo   Ervaring van earlybird met medium Romeo   Ervaring van earlybird geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Lieve Dennis, ik blijf het zeggen, wanneer ik jou bel, dan ben je er altijd voor mij! Je voelt alles zo haarfijn aan. Ik hoef je niks te zeggen, je hoort mijn stem en je weet meteen wat er speelt. Je zei tegen me er zijn blokkades, die heb jij verwijderd
door de rituelen op een positieve manier uit te voeren. Heb geloof en vertrouwen en je zult zien er gaan deuren voor je open. En nou ik kan je vertellen, ja hoor binnen 1 week, kreeg ik te horen, je krijgt er een functie bij en jaaaa
En een contract!! Eindelijk dat laatste wilde maar niet lukken, ik werd flink gedwarsboomd. Zo zie je maar, waar een wil is is een weg! Heb vertrouwen en blijf positief en heb geloof, dat zijn jou kernwoorden. Nou lieve mensen ik kan je vertellen, meer dan ontelbaar waar!! Met deze lieve man, kan je lachen heeft veel humor maakt me ook altijd weer aan het lachen..
Ik zou zeggen de beste op deze lijn!!
Aarzel niet en je zult het zelf ervaren hoeveel deuren er voor je opengaan!!
Ervaar t zelf lieve mensen
Liefs a happy woman





Ervaring van Suzanne  met medium Dennis   Ervaring van Suzanne  met medium Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Ik heb je nu drie keer mogen spreken en keer op keer weet jij enkel met een naam (meer mag ik niet vertellen) spot om te vertellen wat de situatie is en wat ik kan en mag verwachten. Je geeft liefdevolle maar eerlijk advies en helpt me echt verder. Daarnaast heb je mij advies gegeven dat voor mij letterlijk een wereld van verschil maakt!
Je bent echt een unieke dame en een waardevolle toevoeging hier op de lijn! Wat een prachtige gave en wat een fijne gesprekken!
Dankjewel!




Ervaring van S met medium Alena   Ervaring van S met medium Alena   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Live Caroliene ,ik heb net met u gesproken u bent top vrouw en i lief k vond heel mooie gesprek bedankt.




Ervaring van Gina met medium Caroline   Ervaring van Gina met medium Caroline   Ervaring van Gina geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, dank je wel voor het heerlijk positieve gesprek. Een aangename verrassing. Ik belde je niet voor de liefde maar je positieve reading over de liefde was erg fijn. Klopte wat je vertelde. Ik houd je op de hoogte. Ik neem zeker weer contact met je op als het weer zwaar wordt. Hoop dat er weer snel contact komt. Lieve groetjes, Dame uit Mokum




Ervaring van Happy Girl met medium Sara   Ervaring van Happy Girl met medium Sara   Ervaring van Happy Girl geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel




Ervaring van e met medium Sharida   Ervaring van e met medium Sharida   Ervaring van e geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Oceana is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. liefs Sara




Ervaring van Sara met medium Oceana   Ervaring van Sara met medium Oceana   Ervaring van Sara geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Super goed. dank je wel voor je consult. Lieve Jeanett,
Je bent een schat van een vrouw. Lief en oprecht in het invoelen. Ik kan niet wachten totdat ik jou kan vertellen dat je mooie voorspellingen zijn uitgekomen met de man van dansen. Dank je wel.xxx.




Ervaring van Lieselot met medium Jeannet   Ervaring van Lieselot met medium Jeannet   Ervaring van Lieselot geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve Karlien, alles wat je voorspelde is uitgekomen deze week. echt bijzonder. bedankt en grtjes E




Ervaring van Els met medium Karlien   Ervaring van Els met medium Karlien   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Lieve Jos. Dank je wel super fijn om met je te praten bel je snel weer. Echt de beste. Liefs S




Ervaring van Stefanie met medium Jos   Ervaring van Stefanie met medium Jos   Ervaring van Stefanie geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Ik bel je al tijden als ik weer hulp nodig heb. Je bent super invoelend en oplossingsgericht. Een gevoelsmens met een hele brede kennis. Je weet waar je over praat. Geen mening. Gewoon een heel goed medium. Ook nu heb je mij weer zo goed geholpen dat ik nu maar eens een recensie schrijf en je een compliment maak uit mijn hart. Ik hoop je nog lang te mogen spreken. Paul.




Ervaring van Paul met medium Mari Elena   Ervaring van Paul met medium Mari Elena   Ervaring van Paul geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Hi Merlijn,
Hartelijk dank voor je reading.
Ik ben zelf medium en Merlijn zag precies wat mijn gaven zijn. Hij wist mij precies de juiste adviezen te geven. Een goede consulent!
Top!




Ervaring van K met medium Merlijn   Ervaring van K met medium Merlijn   Ervaring van K geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M




Ervaring van Mireille met medium Johan   Ervaring van Mireille met medium Johan   Ervaring van Mireille geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Hoi Shar wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx J





Ervaring van Jeanette met medium Shar   Ervaring van Jeanette met medium Shar   Ervaring van Jeanette geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Wat een lief en integer medium is caroline. Zij kon mij zoveel vertellen met alleen een naam ik ben helemaal compleet in shock maar op een goede manier. Ik ga haar absoluut vaker bellen.
Dankjewel lieve caroline




Ervaring van Anoniem  met medium Caroline   Ervaring van Anoniem  met medium Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha, dank!




Ervaring van sfinx met medium Isha   Ervaring van sfinx met medium Isha   Ervaring van sfinx geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Caroline is een hele lieve vrouw en geeft goed helderheid van de situatie! Topvrouw!
Dank u wel!






Ervaring van S met medium Caroline   Ervaring van S met medium Caroline   Ervaring van S geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is een rots in de branding.

Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven.
Jij bent rechtvaardig . top.





Ervaring van Margit met medium Olga   Ervaring van Margit met medium Olga   Ervaring van Margit geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!




Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Gladys
  Ervaring met medium Gladys
  Lieve Gladys, het ging te snel, ik kon je niet meer bedanken maar je bent een topper, alles klopt wat je zegt.
Een dikke brasa van mij.




Ervaring van F. met medium Gladys   Ervaring van F. met medium Gladys   Ervaring van F. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .




Ervaring van J met medium Caroline   Ervaring van J met medium Caroline   Ervaring van J geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Lieve Caroline,
Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen.
Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.




Ervaring van A met medium Caroline   Ervaring van A met medium Caroline   Ervaring van A geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i




Ervaring van I met medium Caroline   Ervaring van I met medium Caroline   Ervaring van I geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk.
Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven.
Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft.
Ik blijf zeker rechtop staan!!

Lieve groet,




Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met medium Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met medium Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.




Ervaring van Jannie met medium Caroline   Ervaring van Jannie met medium Caroline   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Aylin is super, je bent echt de liefste. xx M




Ervaring van Margret met medium Aylin   Ervaring van Margret met medium Aylin   Ervaring van Margret geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  In de achterliggende weken heb ik Roma diverse keren gebeld in een moeilijke periode in mijn leven. Zij bleef altijd positief hoe vervelend de vlag bij mij erbij hing maar haar positieviteit is uitgekomen! Alles is goed!




Ervaring van Ineke met medium Roma-Tari   Ervaring van Ineke met medium Roma-Tari   Ervaring van Ineke geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana blijft de beste. Alles wat ze zegt komt uit. Liefs C




Ervaring van Chantalle met medium Oceana   Ervaring van Chantalle met medium Oceana   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Beste Sharida, de laatste keer dat ik je sprak vertelde je dingen die ik niet kon geloven, na wat er afgelopen week is gebeurd sta ik vol verwondering, alles wat je zei is tot in de detail uitgekomen. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Marc met medium Sharida   Ervaring van Marc met medium Sharida   Ervaring van Marc geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Petrus is een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had. Liefs Mar




Ervaring van Marianne met medium Petrus   Ervaring van Marianne met medium Petrus   Ervaring van Marianne geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt. Je bent een mooi mens. Grtjes E




Ervaring van Eden met medium Gazali   Ervaring van Eden met medium Gazali   Ervaring van Eden geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Marius
  Ervaring met medium Marius
  Marius, ik ben verschoten wat jij vorige week voorspelde.. Alles is uitgekomen, zo bijzonder. Liefs M




Ervaring van Mirjam met medium Marius   Ervaring van Mirjam met medium Marius   Ervaring van Mirjam geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marius  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Valentine je bent er steeds weer met de juiste woorden om me erdoor te trekken en dat ik moet blijven gaan ervoor . ik hoop dat dit dan ook uitkomt en ons leven verder samen kunnen her beginnen . groetjes Clau




Ervaring van Claudia met medium Valentine   Ervaring van Claudia met medium Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismedium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismedium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismedium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismedium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden